[single_post_category_name]

Din guide til Black Friday

Der er efterhånden mange holdninger til Black Friday. Nogle vælger at gå all in, mens andre vælger at boycotte det helt. Men black friday behøver ikke at være den helt store forbrugsfest, derimod kan det være en anledning til at købe den lampe, du har gået og sukket over hele året, som du ikke har købt, fordi du syntes, den var for dyr, eller til at købe din yndlingsparfume lidt billigere end sædvanligt, eller måske endda give lidt lækrere julegaver, fordi du er faldet over nogle gode tilbud. Vi guider her til, hvordan du kan undgå at ryge i fejlkøbsfælden, så du rent faktisk får noget ud af Black Friday.

Til dig, der snart skal være mor

At blive forældre kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og her kan Black Friday komme ganske belejligt, da de fleste babyshops har masser af gode tilbud, som du måske ikke vil gå glip af. Ofte er der en del penge at spare på store udgifter som barnevogn, autosæde, babyseng mm.

Et godt råd: Vælg kvalitet frem for kvantitet og vælg need to have frem for nice to have.

Kig efter: Møbler til børneværelset, sengetøj, babyudstyr (vikle, kørepose, autostol mm.)

Vores bedste fund:

 Emmaljunga Barnevogn, Spar 2500, Køb her// Cybex autostol, Spar 900, Køb her // Sengetøj fra Konges Sløjd, Køb her

Til dig, der er den søde kæreste

Har din kæreste gået og snakket om et eller andet særligt elektronik her den seneste tid, eller går han stadig rundt med en iPhone 5, der tager dårlige billeder (af dig)? Så kan du ofte gøre et godt kup på elektroniske varer til Black Friday.

Godt råd: Gå igen efter noget i god kvalitet, og som kan holde længe eller det, som du ved han vil skambruge (det er fx ikke her, du skal købe den juicer i nogle gange snakker om, at I gerne vil have, hvis du ved, at den alligevel bare kommer til at stå og samle støv i skabet).

Kig efter: Høretelefoner, køkkenmaskiner, mobiltelefoner, sexlegetøj

Vores bedste fund:

Kenwood køkkenmaskine, spar 2.500, Køb her  // SmartWatch fra Huawei, 1399 kr, Køb her   // Penisring med vibrator, spar 200, Køb her 

Til dig, der elsker mærketøj

Mange webshops fejrer Black Friday med vilde rabatter på tøj, som er “new season” og som ellers aldrig er på tilbud. Her kan du gøre dig et godt kup til garderoben. Men husk at tænke dig godt om, er det noget tøj, du havde købt, hvis du skulle give fuld pris for det? Pas på med ikke bare at købe noget, fordi det har det rigtige mærke i nakken.

Godt råd: Gå efter klassikere, så du investerer i noget, du kan bruge sæson efter sæson.

Gå efter: Overtøj, smykker, gode sko, tasker, jeans, striktrøjer

Vores bedste fund:

Ring fra Stine A, spar 169,50 kr. Køb her  // Sneakers fra New Balance, spar 450 kr. Køb her // Levi’s Plus 501 jeans, spar 458,95, Køb her 

Til dig, der elsker beauty

På beauty-fronten er der ofte MANGE penge at spare. Og her kan man også hurtigt blive fristet til at købe noget, som man aldrig får brugt, fordi man blev grebet af en stemning, og man fik overbevist sig selv om, at det da kunne være meget sjovt, at skifte den sorte mascara ud med en blå.

Godt råd: Lav en oversigt over, hvad du bruger dagligt i din skønhedsrutine, og hvad der snart er ved at løbe tør.

Gå efter: Lækre ansigtscremer, foundations, shampoo og mascara (ting, som du bruger jævnligt og som du ved, du får brugt).

Vores bedste fund:

Foundation fra Anastasia Beverly Hills, Køb her  // Shampoo fra Moroccanoil, Køb her  // Vitamin C-serum fra Ole Henriksen, spar 240 kr. Køb her

Til dig, der elsker indretning

Her gælder det for alvor om ikke at lade sig rive med, men kun at holde for øje, hvad man rent faktisk har brug for eller har drømt om at udskifte længe. Købte du en ny og pæn sofa sidste år, er det dumt at lade dig rive med, bare fordi du falder over en, der er sat ned med 60%.

Godt råd: Gå efter klassikere. De bliver sjældent sat ned, så derfor kan det være en ide at investere i dem nu.

Gå efter: Lamper, spisebordsbord- og stole, skabe, sengetøj

Vores bedste fund:

Gubi spisestol, Spar 596, Køb her // Lænestol fra &Tradition, Spar 7.500, Køb her  //  Lampe fra HAY, Spar 800 kr. Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide