Når smilet bliver bredere og øjnene stråler mere..

ANNONCE FOR OSLO SKIN LAB

“Kollagenpulver, hvad pokker er det?”

Det var min første indskydelse for 3 år siden, da en kosmetolog i indre København, , spurgte om jeg kendte til det efter hun havde behandlet mig.

(pssst.. få 50% på din første Oslo Skin Lab-pakke her!)

Det var ikke noget, de solgte på klinikken, det var noget kosmetologen selv tog og delte sin begejstring over med mig. Hun fortalte mig, om det her pulver, som man dagligt opløser i væske eller i mad, og som bidrager til en glattere hud med færre linjer, forbedret hudkvalitet, mere elastisk hud og mindre glad af appelsinhud.

A’ hva’ sagde du?! Haha… Alt det rigtige i hvert fald – og fluks var jeg ude og undersøge markedet og faldt over kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Det var små breve med portionsanretninger med den dosis, man dagligt har brug for at kunne se resultater.

Min største hurdle var, om jeg nu kunne huske at tage det hver morgen. Det er og bliver min akilleshæl! At være kontinuerlig med sådan noget. Og jeg glemmer det også! Derfor har jeg seriøst tasker, skuffer og jakkelommer fyldt med de små breve. For så kan det godt være, at jeg glemmer det om morgenen, men så får jeg det bare taget, når jeg åbner min taske, eller tager hånden i lommen i løbet af dagen. De er med mig overalt! Og de ender ofte med at blive opløst i en kaffe!

Jeg har taget det troligt lige siden!

Ja, jeg er SÅ dårlig til at være kontinuerlig med sådan nogle ting. For eksempel har jeg ofte måtte opgive tandblegningsprojekter eller andre ”behandlinger”, som krævede at jeg selv gjorde en indsats hver eneste dag. Men fordi jeg kan se og mærke, hvad kollagenpulveret gør for mig, og fordi det er så nemt at få ind i en daglig rutine, er det blevet en prioritet at blive ved.

Jeg har mange veninder, der efterhånden også er med på kollagenbølgen, og det hænder da også, at jeg lige deler ud af det hvide pulver, når vi mødes til brunch etc. Hahal Jeg kan også huske første gang, jeg fløj med kufferten fuld af Oslo Skin Lab-rør med hvidt pulver i – jeg tænkte seriøst, ”Åh nej, gad vide om jeg bliver stoppet!” Meeeeen det var vist kun min fantasi, der var så langt ude.

Kan jeg se en forskel?

Skønhed kommer indefra… og det går hele vejen rundt. Når du er i balance i din krop eller er et rigtig gode sted i dit liv, så bliver smilet bredere og øjnene stråler mere. Spændstigheden og elasticiteten i huden elsker, når du plejer din hud indefra. Har sagt det mange gange før. Hvis du nærer din hud indefra, så vil de dyre cremer, du kommer på udefra også kunne fungerer langt bedre, fordi huden vil tage i mod dem. Jeg kan se og mærke en forskel. Din hud bliver også ældre på HELE kroppen, og så kan du sprøjte dig med nok så mange ting forskellige steder, hvor det så kun vil kunne ses på stedet, hvor det er kommet ind. Kollagenpulveret virker på hele din hud, og det giver et ensartet resultat. Derfor har jeg ikke i sinde at stoppe mit daglige indtag af the solution! It just works for me!

Du kan læse mere om vidunderpulveret HER.

Hvis du også vil have skønhed inde- og udefra, så kan du få 50% på din første ordre lige her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og