Fashion&Beauty

Netflix bekræfter ny sæson af Emily in Paris!

EMILY IN PARIS (L to R) LILY COLLINS as EMILY in episode 103 of EMILY IN PARIS. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Er du også vild med Netflix’ populære serie ‘Emily in Paris’? Så har vi gode nyheder. Netflix har nemlig bekræftet, at der kommer en sæson to.

LÆS OGSÅ: 3 serier, du bør give en chance!

Serien handler om Emily Cooper, spillet af Lily Collins, som er en ung, amerikansk kvinde, der ankommer til Paris for at arbejde med marketing til trods for, at hun ikke kan et eneste ord på fransk.

Nyheden blev delt som et (fiktivt) brev fra Emilys franske chef, Sylvie, som skriver til Emilys amerikanske chef, Madeline, for at informere hende om, at de er nødt til at beholde Emily i Paris længere end først antaget:

“Vi skriver for at informere om, at Emily Cooper desværre er nødt til at blive i Paris i en forlænget periode,” informerer hun og fortsætter:

“Til trods for hendes lidt for selvsikre attitude og hendes manglende erfaring inden for marketing af luksusvarer, alligevel har hun formået at charme sig ind på en af vores kunder, som ellers er svær at imponere, her i hendes korte tid hos Savoir.”

“Vi elsker at have Emily hos os her i Paris, men lad hende endelig ikke vide det,” slutter brevet.

Lily Collins har også selv efterfølgende været ude og annoncere nyheden på sin Instagram, hvor hun beskriver, hvor glad hun er for at kunne dele nyheden.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *