[single_post_category_name]

Støt en god sag sammen med Clarins og få en skøn gave

ANNONCE for Clarins

Har du tom makeup- eller skønhedsemballage derhjemme, som du ikke ved, hvad du skal stille op med? Så kan du fra på mandag den 23. november få en lækker gave fra Clarins, hvis du afleverer din tomme emballage på Clarins-standen i alle Magasins varehuse. 

LÆS OGSÅ: Sådan passer du på din hud i 20’erne, 30’erne og 40’erne

“Do better, do more, and enjoy doing so”

Sådan lyder Clarins filosofi og man må virkelig sige, at de er et brand, der tager ansvar for at passe bedst muligt på planeten og miljøet. I alle produkter fra Clarins er planter grundingrediensen, og hos Clarins er man i udviklingen af produkter inspireret af planternes unikke evner til selvregulering, heling, overlevelse og fornyelse. Egenskaber, som brandet har overført til både deres hudpleje og makeup-produkter. Derfor er man hos Clarins også opmærksom på, hvor skrøbeligt det miljø, hvor man henter inspiration fra, er.

For at undgå spild af dyrebare ressourcer sikrer Clarins’ forskere sig, at hver enkel plante, som udvælges til produktion er sporbar og at den ikke er truet. Derudover stræber Clarins efter at skabe fremskridt i sine forsyningskæder og gennemfører derfor vigtige miljømæssige og humanitære tiltag.

Dette ses bl.a. i Clarins’ helt eget område “Domaine Clarins” i Alperne, hvor flere af produktingredienserne dyrkes i et open-air laboratorie, som sikrer, at man får de reneste, økologiske ingredienser, der ikke bliver udsat for forurening fra jord og luft. Ligesom alle ingredienser høstes uden brug af mekanisk udstyr.

Som endnu et led i deres kamp for at passe på miljøet, sætter Clarins i samarbejde med Magasin ekstra fokus på miljøet fra  på mandag den 23. november. Og hvis du hjælper dem med at støtte op omkring en bæredygtig fremtid, belønner Clarins dig med en lækker gave.

Alt, du skal gøre, er:

1. AFLEVER
Aflever din tomme beauty-emballage (uanset mærke) til Clarins-standen i alle Magasins varehuse.

2. GENBRUG
Clarins sørger derefter for, at dine tomme skønhedsfavoritter kommer til at leve videre ved at aflevere emballagen til genanvendelse.

3. GAVE TIL DIG
Som tak for, at du støtter op om miljøet, forkæler Clarins dig med en luksusprøve på din yndlings-ansigtspleje eller bodylotion fra Clarins*.

Det er da en lækker byttehandel, der vil noget, hva’?! I kan i hvert fald godt regne med at støde på os derinde 😉

 

 

 

 

 

*Værdi op til 246 kr.
Gælder indtil 24. december 2020, eller så længe lager haves

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide