The Body Shop dropper Black Friday i den gode sags tjeneste

For rigtig mange (hvis ikke alle) har 2020 været et anderledes år, og det har fået The Body Shop til at tænke i alternative baner op til Black Friday. I stedet for vilde tilbud, har The Body Shop nemlig valgt at dedikere dagen til at sætte fokus på et vigtigt og tabubelagt emne, nemlig kvinder og børn som udsættes for vold i hjemmet. 

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den rigtige foundation

Sammen med deres kampagnepartner LOKK (Landsorganisationen af Kvindekrisecentre) vil The Body Shop bruge sine kanaler til at sprede det vigtige budskab om, hvad man kan gøre for at hjælpe.

Hver dag, hele døgnet, året rundt i hele Danmark hjælper LOKK voldsramte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold. LOKK tilbyder et trygt sted med sikkerhed og professionel rådgivning i øjenhøjde. På LOKK’s krisecentre bliver kvinder og børn mødt med empatisk omsorg, viden om vold samt konkrete redskaber til at komme ud af voldelige relationer i livet og i hjemmet.

“Vi meget stolte over samarbejdet med LOKK, og at vi kan være med til at gøre en forskel for de kvinder og børn, som udsættes for vold i deres hjem. LOKK gør et fantastisk arbejde ikke bare med at hjælpe de mange kvinder og børn, som hvert år er tvunget til at tage på kriscenter, men også med at forebygge og synliggøre problemet. Et problem som er et stort tabu, vi håber kampagnen kan bidrage til at bryde,” siger Tanja Bruun, Head of Marketing and Corporate Responsibility, The Body Shop Sverige & Danmark.

Hvordan kan DU hjælpe?

1. Donér er valgfrit beløb, når du handler i en The Body Shop butik eller henter din Click & Collect order. Donerer du et beløb under The Body Shops medlemsdage (d. 9.-22. november) vil de donere det samme beløb.

2. Når du køber en Snow Globe gave, donerer The Body Shop automatisk 40 kr. til LOKK.

3. Hver gang du handler hos The Body Shop denne jul, støtter du LOKK og deres vigtige arbejde med at hjælpe kvinder som er udsat for vold i hjemmet. Målet er at indsamle 30.000 kr.**

4. For at kunne hjælpe endnu flere har LOKK brug for at blive godkendt som skattefradragsberettiget hjælpeorganisation. Det kræver, at de har 300 støttemedlemmer, som årligt støtter med 200 kr. Hjælp dem ved at blive støttemedlem eller støt med et engangsbidrag – alt er med til at gøre en forskel. Støt her.

 

*The Body Shop donerer samme beløb, som du har doneret i butikken, med et max. beløb på 20.000 kr.

**Den samlede donation er mindst 30.000 kr. og inkluderer ikke beløb, som doneres af kunder i forbindelse med betaling. Beløb som doneres af kunder går ubeskåret til LOKK og er ikke medregnet i donationen på mindst 30.000 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive