[single_post_category_name]

Ariana Grande er blevet forlovet!

Ariana Grande går ind i det nye år under lykkelige omstændigheder. For på Instagram har hun nemlig afsløret en kæmpestor diamantring på dén finger og flere kilder har desuden bekræftet, at hun er blevet forlovet med kæresten Dalton Gomez.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Efter 7 måneders forhold er popsangerinden Ariana Grande tilsyneladende klar til at tage næste skridt med kæresten Dalton Gomez.

“Det er en lykkelig tid. Alle er glade, familierne er glade” udtaler en kilde tæt på sangerinden til mediet E! News, “De kunne ikke være mere henrykte!”

Tidligere i dag startede Ariana selv forlovelsesrygterne ved at poste forskellige billeder med en smuk diamantring på ringfingeren med caption “forever n then some”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande)

Tilbage i marts 2020 begyndte rygterne at florere om, at Ariana var begyndt at date ejendomsmægleren, som hun angiveligt kender gennem fælles vennekreds, og i maj blev forholdet gjort officielt, da parret optrådte sammen i Ariana og Justin Biebers musikvideo til sangen “Stuck with U”.

“Ariana er dybt forelsket i Dalton er er i den syvende himmel,” forklarer kilden til E! News. “Det er et meget sundt forhold. De elsker at være “normale” og Ari er vild med, at han er meget nede på jorden. Han bidrager til en god balance i forhold til den vilde branche, hun er i. De tilbringer meget tid sammen på bare at slappe af hjemme hos hende”.

Det er Arianas anden forlovelse. Tilbage i 2018 var hun forlovet med komikeren Pete Davidson, men efter fire intense måneder, gik de hvert til sit. Ariana dannede også længe par med rapperen Mac Miller, som døde tilbage i 2018 af en overdosis, hvilket bl.a. bidrog til, at hun afbrød forlovelsen med Davidson.

Forhåbentlig ender det med at være the real deal denne gang, og med den ring kan vi ikke vente med at se KJOLEN!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide