Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

ANNONCE for Oslo Skin Lab

“Hvordan ser din skønhedsrutine ud, Christiane?” – Stort set ligeså længe, som jeg har været i underholdningsbranchen, ligeså længe er jeg blev spurgt ind til mine skønhedsrutiner. Og jeg forstår det godt, for det er også noget, jeg selv elsker at læse om og har en stor interesse for. Hvad virker og hvad virker ikke?

(pssst.. få 50% på din første Oslo Skin Lab-pakke her!)

Min daglige skønhedsrutine har ændret sig meget i takt med, at jeg er blevet ældre. Jeg starter hver dag med at vaske min hud om morgenen. Det tog mig lang tid at få denne rutine ind under huden (!). I mange år er jeg vågnet og har proppet makeup direkte i ansigtet. Jeg går aldrig i bad om morgenen, men altid inden sengetid, så derfor var det lige noget, jeg skulle lære. Derefter bruger jeg en tonic, en serum, øjencreme og dagcreme. Man bruger virkelig flere og flere cremer og flere lag, jo ældre, man bliver. Eller jeg gør i hvert fald 🙂

Derudover tager jeg kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab HVER DAG. Som hovedregel om morgenen i et glas vand eller i kaffen. Det har jeg gjort kontinuerligt i snart tre år, og jeg er fan. Jeg tror virkelig på, at huden ikke kun skal plejes udefra, men i den grad også indefra. Det vil sige via kost, kollagenpulver, naturlige olier, og vand. Følelsen af at indtage noget, der er godt for vitaliteten af min huds velbefindende er virkelig en fed følelse. Du kan allerede se resultater efter omkring 12 uger, og de fleste jeg kender, har ligesom jeg, ikke holdt pause, siden de startede. Når jeg har ekstra travlt, så kan jeg godt syntes, at det er svært at finde tiden til at få mine skønhedsrutiner passet ind i mit dagsprogram. Jeg når ikke at få min elskede morgenkaffe, derfor er det også perfekt for sådan en som mig, at The Solution kollagen-pulveret kommer i de her doserede pakker. Jeg har dem overalt. I bilen i tasken i bukselommer etc. Det er virkelig rart, for så har jeg vitterligt ikke nogle undskyldninger for at glemme det.

Skal jeg gøre noget ekstra ud af mig selv, så bestiller jeg tid til en spraytan. En mild udgave. Det gør min teint sommerlækker og ugen efter vågner man bare hver morgen med en følelse af, at man stråler lidt mere og at tøjet klæder en lidt bedre. I gamle dage tog man jo solarium, men jeg er da gudskelov blevet klogere!

Med alderen er jeg blevet så meget mere bevidst om alder og ældning. Ikke at det generer mig at blive ældre, men jeg er langt mere bevidst. Jeg prioriterer mine skønhedsrutiner mere. Jeg bruger ikke mindre makeup, end da jeg var yngre, men jeg leger meget mindre med udtryk og farver. Nu har jeg en bestemt makeup-stil, jeg kører efter, og det er meget mere jordfarver og brune nuancer, end da jeg var yngre, hvor jeg brugte fantasi og skøre påfund i højere grad. Jeg har desuden lært, at du kan sjældent se resultater på det hårde arbejde – når det gælder skønhedsvaner – på en uge. Det tager tid, og man skal være vedholden og tålmodig, medmindre man quickfixer, men det garanterer jo ikke et bedre udgangspunkt på den lange bane.

Derudover har jeg lært, at jeg aldrig skal plukke mine bryn 90’er tynde igen – det får IKKE mine tunge øjenlåg til at se mindre ud! Og så kommer I heller ikke til at se mig med brun kohl (øjenblyant) som lipliner med lys concealer på selve læben. Det er jeg også i den grad vokset fra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være