[single_post_category_name]

Gwyneth Paltrow viser dansk favorit frem på Instagram

I et Instagram-post viser Goop-stifteren sit toiletskab frem, og det vågne øje vil bemærke, at der har sneget sig et dansk brand med i mængden af skønhedsfavoritter. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians billige trick til at få håret til at gro

Gode gamle Gwyneth Paltrow – she’s just like the rest of us, right? 😉 Måske ikke. Men vi har da en lillebitte ting tilfælles med den berømte skuespillerinde og stifter af livsstils-sitet Goop. Hendes beauty-favoritter består nemlig bl.a. Hårekstraktet fra Hårklinikken, som vi pt. er obsessed med på redaktionen. Ved hjælp af naturlige ingredienser kan ekstrakten nemlig skabe de bedste forudsætninger for din hårbund, så du kan gro et smukt og sundt hår. Et produkt, som mange skønhedseksperter sværger til, og et af de få produkter, som du kan bruge mod hårtab, mens du er gravid og ammer.

Gwyneth Paltrow forklarer i teksten under billedet, at alle hendes skønhedsfavoritter er non-toxic and clean, og følger de standarder, Goop har sat for, hvad god, forskønnende pleje må indholde. Udover en masse produkter fra Goops eget varesortiment, finder man andre hypede brands som Vintner’s Daughter, Kosa, Jao Goe og OLAS og altså Danmarks helt egen Hårklikken.

Det er da meget sejt, hva’?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af goop (@goop)

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide