Julegaven, der støtter et godt formål

Står du og skal købe julegave til din bedste veninde, din søster, din mor eller en anden kvinde i dit liv, så er det da oplagt at købe noget, der samtidig støtter en god sag.

LÆS OGSÅ: Julegaver til Disney-elskeren

Fra den 1. december og måneden ud, har du mulighed for at købe et smukt smykke, og samtidig give et betydningsfuldt smil.

Smykkefirmaet ENAMEL har nemlig lavet et samarbejde med SMILfonden, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. Sammen har virksomhederne valgt fem forskellige smykker, hvoraf 100 kroner vil blive doneret til SMILfondens arbejde pr. solgte smykke.

Marie Rantzau er ejer og designer af ENAMEL Copenhagen og for hende, er samarbejdet med SMILfonden, noget hun har drømt om længe.

”Jeg er simpelthen så glad for, samarbejdet med SMILfonden og håber at vi kan være med til at gøre en forskel for børnene og deres familier. Jeg har selv to piger, som jeg elsker meget højt. Derfor vil det betyde så meget at kunne hjælpe alvorligt og kronisk syge børn, der hver dag kæmper en hård og sej kamp med sygdom og behandlinger.”  siger hun om samarbejdet.

Du kan læse mere om samarbejdet her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt