[single_post_category_name]

Shop Christianes julesweater

Indeholder reklamelinks

Jeg eeelsker en god julesweater og bruger ofte lang tid op til jul på at lede rundt på nettet for at finde de helt rigtige. Jeg er jo som bekendt en ægte julefan, så jeg går all in på alt, hvad der har med jul at gøre – også sweatrene. Haha. Jeg synes, det er sådan en fin måde at komme endnu mere i julestemning på, og elsker, hvordan den får mig til at føle mig som en karakter fra en julefilm. I spørger mig jo ofte, hvor jeg har købt mine julesweatre og derfor har jeg fundet mine fire yndlings, som der er links til herunder.

xx Christiane

Den glade snemands julesweater, Køb her

Julemandens julesweater, Køb her

Rudolfs julesweater, Køb her

Den stilede julesweater, Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide