5 tips til sunde hænder og negle

Redaktionen anbefaler:

Vi gør alt for at holde vores negle sunde og stærke for tiden – især nu, hvor vi ikke kan få vores månedlige neglebehandlinger. Derfor sørger vi for at tage NAIL Vegan Vitamins hver dag for sunde og stærke negle.

KØB HER

ANNONCE for Beauty Bear

Ud over dit ansigt er dine hænder det første, som folk møder. Du har sikkert hørt flere gode råd om, hvordan man giver et godt og fast håndtryk i stedet for et tøvende og slattent et, men en sund hud og flotte negle er også detaljer, som påvirker førstehåndsindtrykket. 

LÆS OGSÅ: Husker du disse 3 vigtige vitaminer i din daglige rutine?

BRUG CREMER OG OLIER

Udover naturligvis at holde dine hænder og negle rene, kan du med fordel bruge en god daglig creme til hænderne og negleolie til neglene. Det gør du for at tilføje fugt til huden og neglene  – ja, dine negle har også godt af lidt fugt! Faktisk er neglene en del af huden. Så gør det til en vane at smøre dig ind hver dag. Og har du meget tørre og sprukne hænder, så husk cremen efter hver håndvask.

BESKYT DINE HÆNDER, NÅR DU GØR RENT

Lidt fugt er som sagt godt, men det skal heller ikke være for meget. Faktisk er for meget vand ikke super godt for dine negle, så husk gummihandskerne, når du vasker op eller gør rent. Det er også bedre for huden, som derved undgår at tage skade af rengøringsmidlerne.

DRIK VAND OG SPIS PROTEIN

Du bør også passe på, hvilke våde varer du fører indenbords. Hvor vand jo nærmest er et mirakelmiddel for sundere hud, er kaffe og alkohol knap så godt. Det ælder huden og svækker dine negle. I stedet bør du drikke vand og sørge for at spise protein for at styrke neglene. Protein kan du få mere af ved eksempelvis at spise kød, fisk eller fjerkræ, samt æg, nødder, linser og bønner.

BESKYT MOD KULDEN

Vi ved godt alle sammen, at solens stråler kan skade huden, men vinterens tørre kolde luft er heller ikke optimal. Især dine hænder er udsat, når du færdes udendørs, så selvom du måske ikke føler, at du fryser hænderne, kan det være en god ide at tage vanterne på alligevel – faktisk også hvis du kører bil.

STYRK NEGLENE, HVIS DE FLÆKKER

Flækker dine negle ofte, har du måske rent genetisk svagere negle end normalen. Det kan du ikke som sådan gøre noget ved, andet end netop at passe godt på din hud og negle med ovenstående råd. Men det er også muligt, at du er i underskud på bestemte vitaminer og mineraler. Eksempelvis er jern, zink og B-vitamin vigtigt for at få stærkere negle. Det kan du sikre i din kost ved at spise kød, fisk, linser, bælgfrugter og fuldkornsprodukter.

Berthelsen Beauty Bear® NAIL Vitamins er specielt designet med essentielle næringsstoffer, som plejer og vedligeholder neglene. Beauty Bear NAIL Vitamins indeholder både Agerpadderokke, Selen og Zink, som vedligeholder og plejer neglene.
NAIL Vitamins indeholder desuden også Vitamin B6 & Vitamin B12, som vedligeholder dannelsen af røde blodlegemer. De røde blodlegemer er i stand til at klemme sig igennem kroppens mindste blodkar, kapillærer, og er derfor vigtige for at få ilt og næring korrekt rundt i kroppen, så selv neglene får deres næringsstoffer optimalt.
Da NAIL Vitamins består af vitaminer og mineraler, som plejer neglene indefra, vil resultaterne kunne ses, når de nye negle vokser ud. Derfor anbefales det, at man tager NAIL Vitamins i ca. 2-3 måneder, for at kunne se resultaterne.
NAIL Vitamins indeholder 100% naturlig farve og smag fra frugt (grønne æbler), er 100% vegansk og er samtidig 100% cruelty free.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være