Emma Stone er gravid!

Emma Stone er en af vores absolut yndlingsskuespillere og snart kan hun skrive sit livs største rolle på cv’et – nemlig rollen som mor. 

LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Selvom jeg godt kan lide at forudsige trends, kan jeg sagtens finde på at gå udenom med vilje

Emma Stone blev hemmeligt gift med manuskriptforfatteren Dave McCary i 2020 og nu venter parret tilsyneladende deres første barn sammen, bekræfter flere kilder til mediet E! News. Og selvom man skal passe på som medie med at kalde folk gravide hver eneste gang, man spotter nogen med en lille topmave, så er der vist ingen tvivl, når man ser disse billeder af Emma, der holder på sin struttende mave. Hvis hun ikke er gravid, har hun i hvert fald spist jordens største burgermenu 😉

Det vordende par blev forlovet tilbage i 2019 og blev gift ved en hemmelig ceremoni i 2020, og nu kan de altså forvente at nå endnu en milepæl i løbet af 2021.

Emma Stone har tidligere udtalt sig, at hun ellers ikke så sig selv som typen, der blev gift og fik børn.

“Mit perspektiv omkring børn har ændret sig i takt med, at jeg er blevet ældre. Jeg har aldrig passet børn eller lignende. Som teenager var min holdning, at jeg aldrig skulle giftes eller have børn,” har hun udtalt til magasinet Elle.

“Men så blev jeg ældre, og så fik jeg det pludselig sådan, at jeg virkelig gerne ville giftes, og virkelig gerne ville have børn”.

Og nu kan Emma altså krydse de to ønsker af sin liste. Vi ønsker dem så meget held og lykke <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og