Er det her Kourtneys nye kæreste?

Først gik rygterne på, at Kourtney var tilbage sammen med faren til sine børn, Scott Disick. Men da han nu er kærester med 19-årige Amelia Hamlin (en helt anden historie til en anden god gang), er det tilsyneladende en anden mand tæt på familien, som Kourtney har kastet sin kærlighed på. 

LÆS OGSÅ: Gør som stjernerne: Gå ind i det nye år med perfekt hud

Hendes “nye” flirt er nemlig ingen ringere end hendes nabo – trommeslageren fra Blink-182, Travis Barker. Sådan lyder rygterne i hvert fald, hvis man skal tro på flere amerikanske medier som E! News, InTouch, OK! Magazine mm.

Ifølge E! News har parret datet siden december, og forholdet har udviklet fra at være et tæt venskab til nu at være af den mere romantiske slags.

“Det har været meget afslappet,” fortæller en kilde til mediet. “De er et rigtig godt match, og Kourtneys familie elsker allerede Travis. De har været naboer og gode venner i mange år, det er først for nylig, det er gået hen og blevet romantisk,” uddyber kilden.

Kilden afslører desuden, at Travis længe har været interesseret i at være mere end bare venner, og tilsyneladende er det hans måde at være far på, som har tiltrukket Kourtney, der selv er mor til tre.

“Travis har altid haft et godt øje til Kourtney,” forklarer kilden, ” Kemien og flirteriet har altid været det. De har en masse tilfælles, og Kourtney har altid været tiltrukket af den måde, Travis er far på. Han er en fantastisk, hands-on dad, og Kourtney elsker det. De elsker at slappe af derhjemme med børnene, og alle kommer godt ud af det med hinanden. Det går godt, og de har ikke travlt med at gøre det super seriøst lige nu.”

Lørdag den 23. januar delte parret begge stories fra Kris Jenners hjem i Palm Springs, og opmærksomme fans har også opdaget, at Travis flere gange har kommenteret Kourtneys billeder med forskellige blomster-emojis og andre opløftende beskeder.

Hvornår parret for alvor offentliggør deres romance, må tiden vise. Hvis det altså sker….

 

 

Kilde: E! News

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og