Er Kim og Kanye på vej mod skilsmisse?

Flere kilder bekræfter til forskellige medier, at Kimye er ved at gå fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Harry Styles’ nye kæreste afsløret: Den havde vi ikke set komme

Rygterne har svirret længe og selvom, der endnu ikke er nogen endelig bekræftelse fra parret selv, så tyder det meste på, at Kim Kardashian og Kanye West er på vej mod skilsmisse.

Flere kilder har nemlig bekræftet overfor medier som E! News og Page Six, at parret er færdige. Done. Finito.

“De holder lav profil omkring det, men de er færdige,” udtaler en kilde. “Kim har hyret skilsmisseadvokaten Laura Wasser, og de er igang med de indledende forhandlinger.”

Kilden tilføjer, at Kim fik Kanye til at tage op til Wyoming, så de kunne leve deres separate liv og få styr på tingene hver især og blive skilt, da Kim tilsyneladende er helt ovre forholdet.

Kim Kardashian er stadig opsat på at blive advokat, samtidig med at hun gennemgår skilsmisseforhandlingerne, og en kilde fortæller, at: “Denne skilsmisse sker, fordi Kim er blevet mere moden. Hun er seriøs omkring at blive advokat, og hun er seriøs omkring sin fængselsreform-kampagne. Samtidig snakker Kanye om at ville være den næste præsident og andet s-t, og hun har bare fået nok.”

En anden kilde udtaler, at Kanye er fuldstændig ovre hele Kardashian-familien, og at han ikke vil have noget med dem at gøre.

Ifølge E! News er grunden til, at ingen af dem har begæret om skilsmisse, fordi Kim vil være sikker på, at hun træffer den rigtige beslutning for parrets fire børn.

“Det er kommet til et punkt, hvor de ikke har brugt tid sammen som et par i flere måneder. De har set hinanden for børnenes skyld, men lever hver for sig. Kim ved godt, at ægteskabet er slut. Og det har hun vidst i et stykke tid.”

Til Kims 40 års fødselsdag dukkede Kanye først sent op og gik tidligt. Han nægtede at være med på nogle af deres instagram-billeder. “Alt han gjorde var at medbringe hologrammet af Kims far, og så smuttede han, så snart han kunne,” slutter kilden.

Om 2021 bliver året, hvor Kimye for alvor går fra hinanden, må vi indtil videre vente med at se, men ingen tvivl om, at det var spændende at følge med, så længe det varede.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er