Gør som stjernerne: Gå ind i det nye år med perfekt hud

Om Dr. Bashey:

Dr. Bashey er certificeret kosmetisk hudlæge med base i West Hollywood, Los Angeles. Efter sine studier på bl.a. Stanford University fortsatte han i praksis sammen med Dr. Obagi i Beverly Hills i næsten fire år. Dr. Bashey har siden da arbejdet med ZO Skin Health.

ANNONCE for Hudhelse

Hvis du også nogle gange står og sukker over din huds udseende på denne tid af året, så er du absolut ikke alene. De skiftende temperaturer og mangel på sollys kan let få din hud til at se mere grå og livløs ud end den plejer. Men heldigvis er der ting, du kan gøre for at hjælpe din hud lidt på vej. Vi har taget en snak med den kendte amerikanske hudlæge Dr. Bashey, som her giver sine bedste tips til sund og skinnende hud.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Hudpleje og livsstil går hånd-i-hånd, når det kommer til sund hud. Dr. Bashey er praktiserende dermatolog i både New York og Hollywood og han forklarer her, hvordan man bedst passer på sin hud og hvad der kræves for at reparere hudskader.

Start tidligt

– Noget af det vigtigste, du kan gøre for din hud, er at starte så tidligt, du kan med en behandlingsplan, som du udarbejder sammen med din hudlæge eller hudplejer, fortæller Dr. Bashey.

Han har praktiseret som hudlæge i snart syv år og har mange patienter fra Skandinavien.

– Det er særligt vigtigt for personer med skandinavisk hud at bruge de rigtige produkter. Jeg har mange patienter fra Norge, Sverige og Danmark med en meget lys hud, som er stærkt udsat for aldring og hudkræft. En diagnose- og behandlingsplan skal starte tidligt for at forhindre aldring og de problemer, som følger med.

En anden ting, der kan få huden i ubalance, er brugen af forskellige produkter, der ikke nødvendigvis passer præcis til din hud.

– De fleste sammensætter et tilfældigt hudplejeprogram baseret på anbefalinger i magasiner eller på annoncer eller produkter, der ser gode ud og føles godt. Dette tilfældige program er sat sammen og bruges inkonsekvent – noget som i værste fald kan være skadeligt for huden på sigt, forklarer hudlægen.

ZO Skin Health har en meget videnskabelig og ingrediensspecifik tilgang til udviklingen af produkter.

– Produkterne er fremstillet, så de supplerer hinanden. Når de kombineres med de rigtige procedurer, kan vi behandle næsten enhver medicinsk og kosmetisk hudtilstand, bekræfter hudlægen.

Hvis du følger Christiane på Instagram, vil du også se, at produkterne fra ZO Skin Health er dem, hun tyer til i kampen for sund og velplejet hud og at hun selv er igang med en behandlingsplan i samråd med en professionel behandler.

Om udviklingen indenfor hudpleje

Dr. Bashey forklarer om en spændende udvikling i hudplejeindustrien, som er meget mere videnskabelig og evidensbaseret.

– ZO Skin Health har arbejdet på denne måde i lang tid. Brug af økologiske og naturlige ingredienser er også oppe i tiden. ZO har gjort det længe. På mit kontor benytter jeg HD-fotografering til at se på aldring, solpletter, ar og rynker. Dette gør jeg for at kunne designe et cremeprogram baseret på denne analyse. Hudplejen vil også være meget enklere at tilpasse den enkelte fremover, siger han.

Lidt forandring kan gøre en kæmpe forskel

En anden vigtig ting for hudlægen er at knuse myten om, at huden kun handler om ydersiden.

– Vores hud er i lige så høj grad et bevis på indvendig aldring som udvendig aldring. En evaluering af din livsstil er den enkleste måde at starte på. Hvilke ændringer kan du selv gøre?

Jeg opfordrer alle mine patienter til at spise afbalanceret med masser af grøntsager og frugt. Jeg beder mine patienter om at spise fisk af høj kvalitet og undgå fed mad og sukker. Drik masser af vand, og undgå alkohol og rygning. Du vil blive overrasket over, hvor meget dette alene kan gøre. Hvis du kombinerer sund livsstil og korrekt ernæring med produkter, der er nøje udvalgt til dig og din hud, er der intet, som står i vejen for, at du får drømmehuden, fortæller han.

Ifølge Dr. Bashey kan man betragte hudpleje som træning.

– Husk altid på, at vejen til sund hud er som et maraton, ikke en sprint. Det er vigtigt at huske, før du går i gang. Den største myte, jeg knuser, når jeg får patienterne ind i min praksis er, at forklare dem, at det vil tage tid at få den hud, de ønsker sig. Mit job er at give dem de rigtige forventninger.

Dr. Basheys produktanbefalinger til sund og skinnende hud:

1. ZO Wrinkle +Texture Repair

Forny huden med potent retinol. Cremen bidrager til hudfornyelse, reduktion af rynker og en mere jævn hudtekstur. Som ekstra bonus får de fleste en smuk glød.

2. NYHED – ZO Growth Factor Eye Serum

ZO Growth Factor Eye Serum kombinerer hurtigtvirkende ingredienser med klinisk dokumenteret ZO Growth Factor Teknologi for at opnå den ønskede anti-age-effekt. Serummet reducerer linjer, smilerynker, hulhed og øger mikrocirkulationen i øjenpartiet.

3. ZO Firming Serum Accelerated

Dette er en behandling, du starter op på en ZO klinik og derefter fortsætter hjemme med påføring 2 gange dagligt i 14 dage. Serummets dokumenterede teknologi bidrager til en mere defineret ansigtskontur.

4. ZO RETINOL STIMULATION PEEL – AT HOME

I en tid, hvor vi er meget hjemme, kan der være tid til en hjemmepeel. ZO Radical Night Repair har 1 % potent retinol og bidrager til hurtige resultater, fantastisk glød, en mere jævn hudtone og anti-age-effekt. Peelen kan gentages 2-4 gange om året.

Produkterne fra ZO Skin Health kan kun købes ved autoriserede behandlere. For nærmeste ZO-klinik, se www.hudhelse.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være