[single_post_category_name]

Justin Timberlake bekræfter: Ja, jeg er blevet far igen

Rygterne har længe svirret omkring familieforøgelse i Timberlake-Biel hjemmet, faktisk blev det offentliggjort allerede tilbage i juli 2020, men først nu bekræfter Justin Timberlake til Ellen DeGeneres, at han og hustruen Jessica Biel er blevet forældre til endnu en dreng.

LÆS OGSÅ: Her er din soulmate ifølge dit stjernetegn

Igår delte Ellen Generes et klip fra sit interview med 39-årige Justin Timberlake, hvor han bekræfter, at han atter engang er blevet far. Han afslører endda navnet på det lille nye familiemedlem.

“Hans navn er Phineas, og han er awesome og så sød, og ingen får sovet,” fortæller Justin til Ellen. “Men vi er lykkelige. Vi er lykkelige og kunne ikke være gladere. Meget taknemmelige.” fortsætter han.

Da Ellen spørger til, hvilke forskelle der er fra at have ét barn til at have to, svarer Justin kækt, “Vi ser ikke hinanden mere.”

Timberlake fortæller desuden, at parrets ældste dreng Silas indtil videre nyder sin nye rolle som storebror. “Silas er super henrykt,” siger han og uddyber “Lige nu kan han virkelig godt lide det. Phin kan endnu ikke gå eller jagte ham, så jeg ved ikke om det fortsætter. Vi ser, hvad der sker”.

Justin og Jessica har endnu ikke delt billeder af lille Phineas, og da vi også sjældent ser storebror Silas, skal vi nok ikke regne med babyspam fra parret lige foreløbig.

Meeen med de forældre kan det da kun være en lille cutie <3

LÆS OGSÅ: Er Kim og Kanye på vej mod skilsmisse?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide