[single_post_category_name]

Sådan lægger du din neglelak perfekt

Vi elsker smukke negle, da det kan pifte ethvert outfit op – ja, selv sweatsuitet 😉 Og med den igangværende nedlukning af mange liberale erhverv, må vi væbne os med tålmodighed lidt endnu, før vi kan få neglene ordnet professionelt og i stedet klare tjansen selv.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Men det kræver præcisionsarbejde og tålmodighed at få neglelakken til at sidde helt i skabet, og det kan være svært at lægge den lige pænt hver gang. Og hvordan sørger man lige for at skåne sine negle bedst muligt, når man samtidig gerne vil bruge neglelak? Her får du den ultimative guide til at lægge en perfekt neglelak, så du kan gå året i møde med de smukkeste negle.

  1. FIL DINE NEGLE – Skub først dine neglebånd forsigtigt ned med en rosenpind for at skabe et mere skarpt og rent look. Det får samtidig dine negle til at se længere ud. Fil derefter dine negle let i den form, du ønsker. Ved at forberede dine negle sikrer du, at lakken lægger sig pænere og holder længere – og som en ekstra bonus opnår du samtidig et skarpere look.
  2. SØRG FOR AT DINE NEGLE ER RENE OG TØRRE – Rens dine negle og sørg for, at de er helt rene og tørre, inden du lægger neglelakken. På den måde sikrer du, at der ikke kommer ujævnheder og bobler i lakken.
  3. LESS IS MORE – Læg aldrig for meget neglelak ad gangen. Læg et tyndt lag og byg derefter ovenpå. Dermed tørrer lakken hurtigere, og det er meget nemmere at styre, hvordan den lægger sig. Start med et strøg midt på neglen og derefter et strøg på hver side. Vent til det er tørt og påfør så et lag mere på samme måde.
  4. TÅLMODIGHED ER EN DYD – Vær tålmodig med tørretiden! Vi kender det alle sammen – ventetiden, hvor du ikke må røre noget, efter du har lagt din neglelak, er den værste! Men tålmodigheden betaler sig, for lakken bliver ofte grim og ødelagt, hvis du er for hurtig til at røre ved noget, før lakken er helt tør.
  5. BRUG TOPCOAT – En topcoat er altid en god idé. Den sikrer, at overfladen er glansfuld, og at neglelakken holder længere. Sørg for at neglelakken er nogenlunde tør før du lægger topcoat – så sikrer du det pæneste resultat!
  6. BRUG NEGLELAK UDEN KEMIKALIER – Hvis du ofte bruger neglelak, kan det være hårdt for neglene. Det kan derfor være en god idé at vælge lak, som er fri for kemikalier. Et godt bud er de fine neglelakker fra J. Hannah, som er helt fri for giftige stoffer (også de 7 mest skadelige kemikalier) og kommer i en virkelig smuk farveskala.

Neglefil fra Meraki, Kan købes HER

Langtidsholdbar top coat fra CND, Kan købes HER

Neglelak fra J.Hannah, Kan købes HER

Neglelak fra J.Hannah, Kan købes HER

Hånd- og neglecreme fra Clarins, Kan købes HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide