[single_post_category_name]

8 gravidvenlige favoritter til dig, der elsker dullegrej

ANNONCE for NiceHair

Efter du har fået de famøse to streger på graviditetstesten, kan du hurtigt blive overvældet over alle de spørgsmål, der pludselig melder sig. Og når du har været alle tankerne igennem, om hvordan du skal fortælle det til dine nærmeste, hvad du skal gøre af indkøb for at blive børneklar, og hvor du tilmelder dig til fødselsforberedelse, så begynder du højst sandsynligt også at overveje, om dine beauty-rutiner skal ændres en smule. 

LÆS OGSÅ: Guide: Få nemt overblik over, hvilke vitaminer du har brug for

Der findes mange holdninger til, hvad du må og ikke må bruge som gravid, og i sidste ende er det dig selv, der skal vurdere, hvor der skal justeres. Dog anbefaler man kraftigt gravide at undgå at bruge produkter med A-vitamin og retinol, som ofte er det, du finder i anti-age-pleje, ligesom det er en god ide at holde sig fra produkter med hormonforstyrrende stoffer som butylparaben, propylparaben, isobutylparaben og/eller isopropylparaben.

Fokuser derimod på at pleje din hud og dit hår med masser af fugt, fugt og atter fugt. Især fordi du sandsynligvis vil opleve, at din hud og dit hår opfører sig anderledes, end det plejer. Her får du vores otte gravidvenlige favoritter til din beauty-rutine:

ANSIGTSPLEJE:

REN Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic: Døjer du allerede med mere uren hud, end du plejer, så er denne skintonic fra REN en kær ven i nød. Den virker let eksfolierende og modvirker tilstoppede porer. Den hjælper dig med at opnå den der særlige pregnancy glow, som mange taler om og så indeholder den hverken parabener, sulfater, silikoner eller syntestiske dufte og farver. Kan købes HER

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate: Synes du nu alligevel, at 9 måneder er for længe at gå uden den mindste form for anti-age pleje, så findes der heldigvis produkter, som denne serum fra Clarins. Clarins Double Serum er en effektiv anti-age serum, alle kan bruge, og som er baseret på forskellige planteekstrakter og ikke A-vitamin og retinol, som mange andre anti-age produkter gør-. ikke indeholder er en unik 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt til alle hudtyper og alle aldre. Double Serum genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden og efterlader den strålende, ensartet, fast og blød. Kan købes HER.

Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator: Som før nævnt så har din hud brug for masser af fugt i graviditeten og det leverer denne ansigtscreme fra Clinique i den grad. Den indeholder bl.a. aktivt aloe-vand og koffein, som booster hudens fugtbalance. Ligesom den er beriget med hyaluronsyre, som fungerer som en kraftig fugtmagnet, mens indholdet af cica har en beroligende og helende effekt på tør og sart hud. Den er derudover både allergitestet, oliefri, duftfri, parabenefri og indeholder ikke phtalater. Kan købes HER.

Ecooking Lip Balm Neutral: Du kan godt regne med, at du kommer til at have en læbepomade tæt ved hånden HELE tiden under din graviditet. Det er nemlig ikke usædvanligt, at dine læber vil opføre sig anderledes end de plejer, og føles tørre hele tiden. Derfor er det en god ide at investere i en god læbepomade, som du altid kan have med dig, hvor end du befinder dig. Denne Lip Balm fra Ecooking er 100% naturlig og giver dig lækre, fugtede læber med det samme. Kan købes HER.

KROPSPLEJE

Clarins Body Partner Stretch Mark Expert: Vi kan ikke garantere, at du ikke vil få strækmærker i din graviditet, da det er genetisk betinget. Strækmærker er ganske naturlige og det er stort set alle kvinder (og mange mænd), der har dem i større eller mindre grad. Dog kan de være både generende og smertefulde, hvis de kommer fra den ene dag til den anden. Denne lækre creme fra Clarins hjælper med at mindske både begyndende og eksisterende strækmærker, så huden får en mere ensartet overflade. Den har et indehold af blandt andet ekstrakt fra økologisk grøn banan og centella asiatica, som er en lægeplante fra Østen, og disse er med til at forbedre hudens elasticitet, samtidig med at huden fugtes. Cremen går desuden ind og mindsker rødme og giver en mere fast hud. Så selvom du måske ikke slipper for strækmærker, så kan du i det mindste undgå, at de er alt for store og smertefulde. Kan købes HER.

Origins No Offense™ Alcohol And Aluminum Free Deodorant Stick: Denne deodorant indeholder, som navnet antyder, hverken alkohol eller aluminium, til gengæld sørger den for at holde armhulerne friske uden at give hvide mærker på tøjet. Og tro os, når vi siger, at du får brug for en god deo, når du venter dig ;-). Kan købes HER.

HÅRPLEJE

ghd V Gold Classic Max Styler: Hvis du nu alligevel har skruet en del ned for makeuppen, så er det oplagt at give den lidt mere gas med frisuren, og det kan dette stylingjern fra ghd hjælpe dig med. De brede plader gør, at du kan style større totter hår ad gangen. Prøv fx at inddele dit hår i fire sektioner, og krøl dem hver især, og du vil få et smukt, bouncy og naturligt fald i håret a la Mathilde Gøhler. Kan købes HER.

Wella Sp Essential Nourishing Mask: Denne lækre og nærende hårkur fra Wella Sp passer til alle hårtyper og skal kun sidde i det våde hår i 3-5 minutter for et mærkbart resultat. Den indeholder intet mindre en 96% naturlige ingredienser og 5 forskellige mineraler, som tilfører dit hår intens fugt og pleje. Den er desuden silikonefri. Kan købes HER.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide