[single_post_category_name]

Et overstået kapitel: Kim Kardashian har søgt om skilsmisse fra Kanye

Dagene hvor Kimye er et af de mest omtalte par i Hollywood, er overstået. Efter rygterne om bruddet længe har floreret, så har Kim Kardashian nu endelig søgt om skilsmisse fra Kanye West.

Kim Kardashian søgte fredag den 19. februar om skilsmisse fra Kanye West efter 6 års ægteskab. Det bekræfter E! News.

Parret er angiveligt nået til enighed om fælles forældremyndighed over deres fire fælles børn North, Saint, Chicago og Psalm.

En kilde tæt på Kim Kardashian fortæller, at bruddet er meget udramatisk, og at Kim klarer det okay.
“Hun er mest bekymret over sit privatliv og børnene. Hun er mor med stort M, og meget beskyttende overfor sine børn,” udtaler kilden.

I sidste måned kunne E! News rapportere, at Kim overvejede skilsmisse, men at parret lagde ud med parterapi. Så hvad gjorde, at hun alligevel endte med at trække stikket?

“Kim var bare træt af at vente,” fortæller kilden og fortsætter:

”Hun prøvede at give det en chance. Det gjorde hun hele sidste år. Hun gav det masser af tid, men nu er det tid til at komme videre.”

Der har været masser af rygter omkring baggrunden for bruddet, men ifølge kilden er bruddet fredeligt.

“Der er ingen affærer. Ingen har gjort noget slemt. De er vokset fra hinanden.”

Kim og Kanye er opsatte på at opdrage deres fire børn i fællesskab, også selvom Kanye ikke har været så tilstedeværende på det seneste.

“North har en vis forståelse for, hvad der er ved at ske,” forklarer kilden, “men børnene har været vant til at se dem hver for sig, så det er ikke en kæmpe omvæltning for dem.”

43-årige Kanye West har boet i Wyoming den seneste tid og vil højst sandsynligt blive boende der. Kanyes bipolar-diagnose blev for alvor kendt sidste sommer, men pt er hans mentale helbred ok.

En anden kilde fortæller, at Kim er ked at det, men bevidst om, at det er den rigtige beslutning, hun har truffet.

“Hun føler allerede, at hun har været skilt i flere måneder.”

“Det har været længe undervejs, og hun er klar til at komme videre.” Kilden fortæller til gengæld, at Kanye inderst inde er ked af, at de er nået dertil i deres forhold. Han ville egentlig ikke have, at hun gik videre med skilsmissen, men vidste også godt, at det var for det bedste.
“Han ville ønske, at de kunne finde ud af det sammen. Men de er kommet til enighed omkring det hele, og han forstår Kims ønsker”.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide