Irina Olsen: Sådan føler jeg mig smuk udenpå og indeni

ANNONCE for Berthelsen Naturprodukter

Der hersker ingen tvivl om, at vi har et kæmpe girl crush på Irina Olsen aka Irina The Diva, og vi bliver gang på gang imponerede over hendes drive og hendes insisteren på at blive taget seriøst som forretningskvinde, mor og beauty-influencer. Hun er ikke bleg for at dele videoer af sig selv både helt au naturel samt i full glam, og det gør hende bare endnu mere likeable. Hun har testet stort set alle beauty-produkter, der findes og hun lever en travl hverdag, så vi har her spurgt hende, hvad der skal til, for at hun føler sig smuk indeni såvel som udenpå.

LÆS OGSÅ: Irina: Sådan bliver du hverdags- og night time-lækker i en fart

Hvad er det første tegn, du bemærker, hvis din hud ikke har det godt?

Den bliver mere sensitiv, tør og rødlig (og træt at se på). Og det er også der, at jeg får mere tendens til at slå ud. Følelsen af at makeuppen ikke rigtig gider at blive siddende og ikke tager fat, er også et af tegnene på at den lige har brug for lidt ekstra kærlighed.

Hvad sørger du så for at gøre, så du afhjælper problemet?

Jeg giver lidt ro til huden som det første. Jeg sørger for at minimere mit sukkerindtag (jeg går over gevind til tider), da det bliver synligt på min hud, og så erstatter jeg alt væske med vand. Samtidig plejer jeg den lidt ekstra med fugt, evt. let peeling eller scrub og lækre masker. Og ekstra SØVN!

Hvad er du især opmærksom på, at du har behov for, når det kommer til din beauty- og sundhedsrutine? Træning, kost, vinterbadning etc?

Kost er vigtig for mig på den måde, at jeg er opmærksom på, hvad jeg spiser, så det giver mig energi og næring – og det samme med kosttilskud. Min hud fortæller mig ofte om det, jeg indtager ,skal reguleres. Samtidig kan jeg godt lide at forkæle mig selv med søde sager. Jeg kan godt lide en god mørk chokolade og kanelsnegle, hvis jeg får lyst. Jeg er ret aktiv i løbet af dagen og går lange ture i skoven med min hun Hector på 75 kg., så det er i et raskt tempo. Samtidig træner jeg online med min træner Cammilla Malmberg og sætter gang i blodomløbet med drybrushing inden bad. Jeg vil MEGET gerne vinterbade, men ved ikke om mit varme østeuropæiske blod kan måle sig med vikingerne i DK, som får det til at se nemt ud, heh.

Mine beauty-rutiner er… interessante til tider. Jeg eksperimenterer en del og tester mange forskellige produkter, så jeg er ikke bange for at prøve nye ting. Jeg går meget op i alle mine “lag” af produkter om aftenen og slutter gerne af med en natmaske, som jeg sover med. Jeg kan virkelig ikke få nok af fugt, fugt og fugt!

Hvad der kommer på huden, og hvad der bidrager til huden indefra af kosttilskud, kan tydeligt ses hos mig. Jeg ville ønske jeg vidste alle de her ting, da jeg var i start 20-erne og ødelagde min hud ved at gøre de forskerte ting. Nogle gange kan en lille ting gøre en stor forskel – hos mig er det eksempel, at jeg ved, at jeg har brug for at indtage zink og undgå renseprodukter med bestemte ingredienser, som jeg ikke tåler. Jeg tager dagligt Beauty Bear SKIN vitamins, da jeg ved, at de indeholder ingredienser, som hjælper min hud og jeg tager også hårvitaminerne derfra, for selvom mit hår bestemt ikke har brug for hjælp til at vokse, så er det vigtigt for mig, at det ser sundt og velplejet ud, og det ved jeg, at det gør, når jeg indtager de rigtige vitaminer og kosttilskud. Og så sover jeg ALDRIG med makeup – så vågner jeg med 20 bumser.

Hvordan hænger din indre beauty-rutine sammen med din ydre beauty-rutine?

Jeg kom lidt ind på det før. For den indre er ligeså vigtig for mig, som den ydre. Hvis du bruger lidt tid på det, så ved du, hvad du kan tåle eller har brug for. Det behøver slet ikke at være rocket science – det er faktisk slet ikke så indviklet. Og i vores tid er der nogle rigtig gode proukter på markedet, som er effektive på inner og ydre beauty. Jeg har efterhånden prøvet så mange forskellige ting igennem årene og har haft mange problemer med min hud, at jeg er blevet ret kræsen, så det er kun det mest effektive, der får lov til at forblive i min beautyrutine.

Hvad er essentielt for at du har det godt indeni og udenpå?

Søvn er helt klart essentielt  It just makes you feel better. Lidt alenetid – om det er i karbad eller en beautyrutine foran spejlet, hvor jeg bare dedikerer tiden til mig selv er vigtigt. Jeg har også lyst til at nævne at gåture kan gøre underværker.

Jeg bruger faktisk meget tid foran spejlet, men allerede for ca. 10 år siden, begyndte jeg at omprogrammere min hjerne til ikke at stille urealitsiske krav til mig selv. Men jeg studerer gerne min hud helt tæt på, da den kan “fortælle” , hvad jeg måske skal justere på, men selvfølgelig også af makeup-teknik grunde. Jeg kan sagtens se, når jeg ser helt træt og puffy ud og når jeg måske skal sove mere, eller når jeg ser fresh ud, så på den måde er jeg bevidst, om hvordan jeg ser ud. Men jeg kritiserer ikke mit udseende. I try to love myself. Og alt omkring dig bidrager selvfølgelig til den tankegang – ingen skal kunne gå ind og trigge det omvendte.

Irinas favoritter til inner beauty:

BEAUTY BEAR SKIN Vegan Vitamins for en gennemfugtet og velplejet hud. Køb her.

BEAUTY BEAR HAIR Vegan Vitamins for sundt og velplejet hår. Køb her.


Magnesium for at få de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Køb her.

C-vitamin for at mindske træthed og udmattelse, samt for at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Køb her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og