Sådan plejer du bedst grå hår

Reklame for NiceHair.dk

Grå hår er noget, vi allesammen stort set stifter bekendtskab med før eller siden i vores liv. Det kan dog være meget forskelligt fra person til person, hvor tidligt de melder deres ankomst, og hvor meget vi får af det. Der er absolut ingen skam i at have grå hår, hvis du spørger os, men det er værd at skrive sig bag øret, at grå hår opfører sig noget anderledes, end det du er vant til. Her kommer vi med gode råd til, hvordan du bedst plejer de grå lokker – uanset om du vælger at farve dem, eller embracer dem for, hvad de er.

LÆS OGSÅ: Sundt og velplejet hår? Her er vores favoritter

I takt med at håret bliver mere gråt, har det brug for ekstra meget fugt og pleje, da gråt hår kan være sværere at tæmme, da det har en anderledes struktur.

Tip 1: Brug en hårkur om natten

Udnyt din nattesøvn ved at give dit hår masser af fugt og dit hår vil være meget nemmere at gå til, når du vågner næste dag.

Redaktionen anbefaler:

Sebastian Potion 9 Wearable Treatment er en genopbyggende leave-in kur, som du både kan bruge om dagen og om natten. Den har et indhold af aktive botaniske olier, som er med til at opbygge dit hårs naturlige glans, ligesom den tilfører ekstra fugt. Køb her.

Tip 2: Brug en god shampoo og conditioner

Gå efter en shampoo og conditioner, der fokusere på at fugte og pleje dit hår, men sørg for, at det er ikke er nogle, der tynger dit hår.

Redaktionen anbefaler:

Wella Sp Reverse Regenerating Shampoo går blidt ind og renser dit hår, uden at udtørre det. Det er en del af Wella’s Reverse Regenerating-serie, som genopretter håret til sin ungdommelige tilstand – også selvom det har skiftet farve. Køb her.

Wella Sp Reverse Regenerating Conditioning Spray er en lidt anderledes balsam, da den ikke skal skylles ud af håret igen. Den har et unikt indhold af vitamin A, E og F, samt panthenol og biotin, som hjælper med at genoprette hårets ungdommelige glans og elasticitet. Køb her.

Tip 3: Skab volume helt inde ved rødderne

Gråt hår har som oftest en tungere struktur, og det kan hurtigt give dit hår et udseende af at være tungt og håndterbart. Sørg derfor at skabe volume helt inde ved hårrødderne, så det ikke klasker sammen. Det vil få dit hår til at se voluminøst og velplejet ud.

Redaktionen anbefaler:

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser – renser dit hår og får det til at føles friskt, også selvom du ikke har været i bad. Vi er især vilde med denne tørshampoo, fordi den ikke tynger håret. Køb her.

Tip 4: Dæk dine grå hår med farve, der er speciallavet til at dække grå hår

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være