SOS-hjælp til tør og kedelig vinterhud

Redaktionen anbefaler:

Skal din hud hjælpes lidt på vej, så den ikke bliver alt for medtaget af det kolde vintervejr? Så er disse Beauty Bear SKIN Vitamins et musthave – og så smager de amazing!

KØB HER

ANNONCE for Beauty Bear

Vi er halvvejs inde i de kolde måneder, som er nogle af det hårdeste måneder for huden. Vi kender det næsten alle sammen, de lave temperaturer udenfor, og den tørre varme fra radiatoren, får huden til at udtørre og generelt se kedelig og bleg ud. Men fortvivl ikke, der skal ikke meget til, for at du både får en flot vinterhud og en tone, der ser noget sundere ud. Får at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du behandler din hud både inde og udefra. Herunder har vi sammen med Beauty Bear samlet de bedste tips til sund vinterhud.

LÆS OGSÅ: 5 tips til sunde hænder og negle

Hold vandet i badet lunkent

Om vinteren kan et dampende varmt bad virke som den bedste kur mod vinterkulden, men huden er desværre ikke helt enig. Faktisk er et varmt bad den hurtigste vej til udtørret og stram hud, da de naturlige olier der beskyttet huden, bliver skyllet væk. Hold derfor gerne vandet i dit bad lunkent eller iskoldt.

Husk at exfoliere din hud

Du skal starte med at fjerne al den trætte og døde hud, der ligger som et tyndt lag øverst på huden. Pas på med at være for voldsom og skrubbe for hårdt, det skal ikke gøre ondt. Efter en omgang exfoliering, skal du fugte din friske hud, enten ved brug af en god fugtgivende creme eller en olie. Du kan med fordel gøre eksfolieringen til en fast del af din ugentlige rutine for et frisk look.

Brug selvbruner

Er du træt af bleg, næsten grå vinterhud, så snyde dig til lækker glød. Der findes efterhånden et utal af forskellige slags selvbrunere, så det er helt op til dig selv at afgøre, hvilken slags du foretrækker. Hvis du er ny i gamet, kan det anbefales, at du vælger en creme med glød, for at starte blidt ud. Du kan med fordel også bruge Beauty Bear TAN vitaminer, som indeholder betacaroten. Betacaroten kan nemlig give dig en mere gylden hudfarve, hvis du indtager det fast over en periode.

Spis masser af sundt fedt

Hvis du vil undgå tør hud er det vigtigt, at du tænker over, hvad du spiser. Først og fremmest er det nødvendigt, at du spiser en sund varieret kost med masser af gode umættet fedtsyrer. De to essentielle fedtsyrer, som du skal have fokus på at spise, er omega-3 og omega-6. Omega-3 syre findes i fed fisk, hvor omega-6 syre findes i nøder, avokado og planteolie.

Husk at drik rigeligt med vand

Det lige så vigtigt at drikke vand om vinteren, som det er om sommeren. Det anbefales faktisk at drikke hele 6-8 glas vand om dagen, hvilket mange mennesker glemmer om vinteren. Når det er varmt, bliver du automatisk mindet om, at du er tørstig, men det kan være knap så indbydende at drikke koldt vand om vinteren. Hvis du har svært ved at få drukket nok vand, er et god tip at tilføje frugtsaft eller urter til vandet, for at give det lidt smag.

Giv din hud et vitamin-boost

I vintertiden har din hud brug for ekstra mange vitaminer og mineraler. Du kan derfor med fordel benytte dig af Beauty Bear SKIN Vitamins. Hudvitaminerne fra Beauty Bear består af en kombination af bl.a. A-vitamin, Ceramideolie og Zink, som giver dig en sund og flot hud. Husk at vitaminer og mineraler understøtter hinanden, og det er derfor ikke naturligt, kun at tage tilskud af et enkelt vitamin eller mineral. Beauty Bear SKIN Vitamins har netop derfor sammensat hele 12 vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i deres hud vitaminer.

Du kan læse mere om de gode effekter ved vitaminer til huden og Beauty Bears naturlige, veganske og glutenfrie produkter her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være