[single_post_category_name]

Sundt og velplejet hår? Her er vores favoritter

ANNONCE for NiceHair

Vinteren er over os, og det kan især være hårdt for vores dyrbare hår på hovedet. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at give håret ekstra pleje, kærlighed og næring, så det ikke tager for meget skade af de kolde temperaturer. Vi har samlet vores absolut favoritter til sundt og velplejet hår i vintermånederne – både til dig der farver håret, dig der har travlt om morgenen og dig, der godt kan lide at style håret hver dag.

Til dig, der farver hår:

Hårfarvning kan være hårdt for håret, men kan være nødvendigt for dig, der ikke er klar til at kaste håndklædet i ringen og overgå til det grå, eller for dig, der stadig insisterer på at være blondine eller brunette, selvom du egentlig er født som det modsatte 😉 Heldigvis er der masser af hårpleje, der netop går ind og hjælper dig med at holde håret sundt trods farvning. Wella Invigo Color Brilliance-serien er specielt udviklet til farvet hår. Der er tale om en let formular med kobberindkapslende molekyler, som opretholder den levende farve i håret samt efterlader selv fint hår velplejet med glans og vitalitet. Derudover indeholder den ingredienser som histidin og E-vitamin, som hjælper med at beskytte farven samt forebygger slidtage på håret, ligesom den indeholder lime kaviar(!) som er kendt for at indeholde forskellige antioxidanter og vitaminer, som vil dit hår det bedste.

Shampoo:

Wella Indigo Color Brilliance Shampoo, KØB HER

Wella Brilliance Color Conditioner, KØB HER

Wella Indigo Color Brilliance Miracle Leave in-spray, KØB HER 

 

Til dig, der lider af hårtab:

Hårtab er no joke, og alle der har oplevet det, ved hvor mange bekymringer det medfølger. Heldigvis er alt håb ikke ude, når du står i badet med store totter hår mellem fingrene. Mærket Nioxin er kendt for deres evolutionerende arbejde i kampen mod hårtab, og deres Loyalty Kit System er et effektivt 3-trins system, som hjælper dig med at få bedre forudsætninger for voluminøst og velplejet hår. Systemet består af shampoo, balsam og en behandling, som er beriget med smoothplex teknologi, som reducerer hårtab og knækkede hårstrå og styrker modstandskraften så skællaget holdes i balance.

Nioxin Loyalty Kit System mod hårtab, KØB HER

Til dig med krøller:

Sunde krøller har brug for MASSER af fugt. Men vær obs på, at det ikke er den slags fugt, som tynger håret. Twisted-serien fra Sebastian Professionels er baseret på algeekstrakt – en teknologi kaldet Flexi Alt Complex, som opstod da man fandt ud af, at alger var utroligt fleksible og havde en særlig evne til at holde på fugt. Serien opretholder hårets naturlige vitalitet og du kan vinke farvel til kruset, kedeligt og tørt hår.

Sebastian Professionals Twisted Shampoo, KØB HER

Sebastian Professionals  Twisted Conditioner, KØB HER 

Sebastian Professional Twisted Hair Mask, KØB HER

Til dig, der har travlt om morgenen: 

Vil du hellere sove de 10 minutter længere og droppe hårvasken om morgenen? Og kan du mærke, at dit hår bliver negativt påvirket af for meget hårvaskning, så er Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser er en fantastisk ven i nød. Denne tørshampoo får dit hår til at se rent og lækkert ud, uden at det føles fedtet eller “produkt-tungt”. Denne tørshampoo absorberer den overskydende fedt, så dit hår igen kan styles og ser rent og nyvasket ud. Den er desuden en del af mærket Nioxin’s hårtabslinje, og tilfører derfor også en let struktur og efterlader håret voluminøst og med et kraftigt udseende.

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser, KØB HER 

Til dig, der ofte styler håret:

Hvis du elsker at sætte håret og gør det ofte, er det vigtigt, at du går efter de rigtige værktøj, som ikke brænder eller slider på dine lækre lokker. Sørg eksempelvis for at have en hårtørrer, der både er effektiv og skånsom. AIR® Classic Hair Dryer fra ghd er af høj kvalitet og har en utrolig kort tørretid. Den er lavet med den innovative ION-teknologi, som sørger for at holde dit hår på plads, ligesom den forhindre flyvsk og elektrisk hår.

 

ghd AIR® Classic Hair Dryer, KØB HER 

Enhver kvinde bør have en ghd gold® styler-derhjemme. Helt seriøst. Vi har alle en på redaktionen – og den er ikke bare nem at bruge, den efterlader også både håret glattere og blødere takket være dens patenterede dual-zone teknologi, som sikrer en konstant varme på 185 grader, som det håret maks. må udsættes for. Den er nem at både glatte håret med ligesom den er nem at lave smukke Hollywood-krøller med.

ghd gold® styler, KØB HER

Har du mellemlangt eller langt hår er det godt at investere i en god hårbørste, som gør stylingprocessen nemmere og mere skånsom for dig. Denne Paddle Brush fra ghd gør det nemmere for dig at føntørre større sektioner ad gangen, så hårtørringen ikke tager alt for langt tid, samtidig med du undgår at håret filtrer for meget til i processen, så du vil få et smukt og velplejet hår som resultat.

ghd Paddle Brush, KØB HER

Går du all ind på styling, så ved du også, at en narrow dressing brush er et absolut must. Den kan nemlig både bruges til detaljeret frisering, hvis du laver en sleek hestehale, ligesom den kan løfte dine krøller, hvis du bruger den til toupering inde ved hårrødderne. Alt i alt, en utrolig alsidig og effektiv kam.

ghd Narrow Dressing Brush – frisering og touperingsbørste, KØB HER

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians billige trick til at få håret til at gro

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide