Sådan får du en ensartet og glødende hud

info

Clarins produkter er altid baseret på planter, både når det gælder hudplejen og makeuppen. Clarins er derfor afhængig af naturen, men er også opmærksom på skrøbeligheden i miljøet, så Clarins forskere sørger for, at hver enkelt plante er sporbar og at dens fremtid ikke er truet.

Clarins stæber desuden efter til stadighed at skabe fremskridt i sine forsyningskæder og gennemfører vigtige miljømæssige og humanitære tiltag.

Annonce for Clarins

Vi har tidligere råbt højt om Clarins Milky kollektion, og nu gør vi det igen med tilføjelsen af den fløjsbløde flødeskums-agtig mousse-creme, Milky Boost Cream, der smelter hudpleje og makeup sammen i ét produkt. Sammen med de andre produkter i Milky kollektionen guider vi dig her til et naturligt hverdags-look med fokus på en ensartet og glødende hud, der får dig til at stråle.

LÆS OGSÅ: Produktet vi ikke kan undvære: Smuk og ensartet hud på få minutter

 

Step 1: SOS UV primer

Inden du tilfører din hud makeup, skal din hud være mættet af fugt. Og med sommerens snarlige indtog og store eksponering af solen er det også vigtigt, at du beskytter din hud mod solens skadelige stråler. I stedet for at skulle tilføre to produkter har Clarins udviklet videre på sin primer, der udover at gøre din hud klar til makeup med ekstrakt fra økologisk havlilje, som beroliger og fugter, også tilfører din hud solbeskyttelse med SPF 30 Som en ekstra bonus indeholder primeren desuden et perlekompleks, der giver en fin highligther effekt. Den trænger hurtigt ind i huden, så du ikke skal vente forever på at kunne komme i gang med at lægge din makeup – very important på de der travle hverdagsmorgener!

 

Step 2: Milky Boost Creme

Når din primer er trængt ind, er det tid til at tilføre den nye Milky Boost Creme, der med sin cremede konsistens er utroligt rar på huden. Selvom den ubesværet korrigerer ujævnheder og skjuler rødme og urenheder, så føles den ikke tung på huden, men smelter i stedet nærmest sammen med din hud. Intet værre end at føle at man har fået en maske på, hvor ens hud ikke kan ånde! Den rige ferskenmælk, som produktet er proppet med, sørger for at nære og pleje din hud gennem dagen, mens ekstrakt fra acerola tilfører masser af udstråling og glød. Den er lavet i 8 forskellige nuancer, så du kan finde den, der matcher din hud bedst.

 

Step 3: Joli Blush

Nu er din base helt på plads og nu skal der bare tilføres lidt ekstra pop of color til din hud med Joli Blush, som giver dig en sund, frisk glød med få strøg af den fine pudder, når du lægger den på toppen af kinderne. Blushen indeholder særlige farvetone-pigmenter, der udglatter hudens tekstur ved at blande sig i hudens overflade og giver et ultrapigmenteret boost ved en enkelt påføring. Igen er der lagt vægt på, at huden skal kunne ånde, så du glemmer nærmest, at du har makeup på.

 

Step 4: Lip Milky Mousse

Læberne får et lille hint af farve med den flødeskumsagtige Lip Milky Mousse, der giver en fløjsblød finish og diskret farve, der lige gør din egen læbefarve lidt bedre. Ferskenmælk er igen i centrum og giver dig bløde og komfortable læber, og vi elsker virkelig, at vi kan pleje vores læber samtidig med, at vi tilfører lidt farve.

 

Step 5: Wonder Perfect Mascara 4D

Dine øjne fremhæves med Wonder Perfect Mascara 4D, som giver spektakulær volume, ekstra længde og perfekt buede vipper, der sætter prikken over i’et på dit look, så du er klar til at conquer the world, girl. Da mascara godt kan være hård mod vipperne, sørger mascaraen samtidig for at dine vipper plejes og styrkes.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være