Guide: Sådan lægger du en holdbar nytårsmakeup

Indeholder reklamelinks

Et nyt år står så småt for døren, og selvom de færreste af os nok skal til et brag af en nytårsfest, så skal det da ikke holde os fra at lægge en makeup, der stråler om kap med selv den mest skinnende discokugle. Her får du en guide til, hvordan du ikke bare lægger en smuk makeup, men også til, hvordan du får den til at holde hele aftenen og natten. 

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du Christianes Sleek back look til nytåret

1. Vi vil nødig gentage os selv. Men nogle ting er bare nødt til at blive skåret ud i pap og bøjet i neon. Hvis du ikke har et godt fundament til din makeup, kan du ligeså godt lade være. Sørg for at have renset dit ansigt godt, inden du lægger en god fugtighedscreme. Har du rigtig god tid, kan du endda overveje at påføre en god, fugtgivende ansigtsmaske.

2. For et mere holdbart og ensartet resultat er det altid en god ide at lægge et lag med primer, inden du lægger foundation. Den er med til at give din hud et ensartet udtryk, og fjerner synligheden af bl.a. store porer og lignende.

3. Med en concealer, der er en lille smule lysere end din hudtone, dækker du mørke rander under øjnene og urenheder, og dernæst bruger du en beautyblender fugtet med setting spray til at påføre din foundation. Sørg for at blende godt ind i huden og ned ad halsen, så der ikke kommer nogen synlige kanter.

4. Indram dit ansigt med en bronzer uden shimmer og en contourbørste. Læg et lag highlighter lige over kindbenene.

5. Skal den have ekstra meget gas, påfører du et sæt falske vipper. Alternativt kan du lægge et godt, tykt lag mascara på vipperne.

6. Påfør en eyeprimer på øjenlågene, og brug derefter en glittereyeliner til at påføre en winged eyeliner. Læg flere lag for maksimalt resultat.

7. Børst dine bryn opad med en tinted bryngel.

8. Spray ansigtet med en setting spray, og brug en kraftig børste til at påføre setting powder de steder i dit ansigt, hvor du har tendens til at skinne. Fjern det igen med en børste efter et par minutter, og slut af med setting spray.

9. Med en lipliner, der matcher din læbefarve indrammer du dine læber og slut så helt af med en lipgloss med masser af shine.

GODT NYTÅR!

SHOP PRODUKTERNE

Fugtmaske fra Ecooking, Køb her

Primer fra MAC, Køb her

Foundation fra Estée Lauder, Køb her

Vippesæt fra DUFF Beauty, Køb her 

Glittereyeliner fra NYX, Køb her

Setting Spray fra MAC, Køb den her

Setting powder fra Youngblood, Køb her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være