Harry og Meghan viser datteren frem på årets julekort

Cuteness overload!

I årets julekort fra Harry og Meghan viser de for første gang deres lille datter, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor frem. Og der er ingen tvivl om, at nuttethed bliver i familien, for Lilibet ligner i den grad storebror Archie, da han var en baby.

LÆS OGSÅ: Er det snart slut med Grey’s Hvide Verden?

Lili er iført en hvid kjole og bliver holdt op i luftet af mor Meghan. Hvis man kigger godt, efter ligner det, at Lili har arvet farmands røde hårpragt. Archie er ligeså klædt i hvidt.

Billedet er taget af modefotografen Alexi Lubomirski, som er parrets go-to fotograf til særlige begivenheder, som forlovelsesfotos og deres bryllupsportrætter.

Og noget tyder på, at familien er fuldendt med parrets to børn. I hvert fald lyder teksten til julekortet,

“Dette år, 2021, bød vi vores datter Lilibet velkommen til verden. Archie gjorde os til ‘Mama’ og ‘Papa’, og Lili gjorde os til en familie.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en