[single_post_category_name]

Sådan får du dit hår til at shine bright like a diamond

Annonce for Nicehair 

Hvem drømmer ikke om et hår, der skinner sundt og glansfuldt? Vi her på ChriChri gør i hvert fald! Eller faktisk er den drøm blevet til virkelighed for os, efter at disse produkter er blevet tilføjet til vores hårrutine. Ligegyldigt hvordan din hårstruktur er, kan din drøm om skinnende lokker også blive til virkelighed med et eller flere af disse lækre produkter.

 

Sebastian Trilliance Shampoo og Conditioner

Du kan lige så godt arbejde på at få glansen ind i dit hår, når du står under bruseren. Der er serien Trilliance fra Sebastian perfekt med sin shampoo og conditioner, som er beriget med bjergkrystal, der går ind og lukker skællaget i håret, så det efterlades skinnende smukt.

 

Sebastian Flaunt Trilliant

Sebastian Flaunt Trilliant er en effektiv glans spray, der tilfører ekstrem glans til håret takket være bjergkrystaller. Glanssprayen beskytter desuden håret imod varmeskader, så håret holdes sundt og blankt både under og efter styling med føntørrer eller glattejern, ligesom der er tilføjet aktive UV-filtre, der effektivt beskytter håret imod solens udtørrende stråler.

 

Wella EIMI Pearl Styler

Wella EIMI Pearl Styler er en styling gel, som giver naturlig glans til dit hår, så det ikke ser kunstigt ud, når dine hårlokker skinner. Den er med til at beskytte håret mod UV-stråler og har et stærkt hold, så din frisure sidder dagen igennem.

 

ghd Final Shine Spray

Når frisuren er sat, så afslut med ghd Final Shine Spray, som øjeblikkelig giver håret en naturlig glans. Det er en letvægtspray, som kan anvendes i alle hårtyper, og som giver det sidste pift af glans og pleje. Den er desuden ideel til at modvirke krus og uregerlig statisk hår, og dit hår efterlades glansfuldt og blødt.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide