Er Kendall Jenner blevet gift?

Kendall Jenner tilbragte nytåret med sin kæreste, basketball-spilleren Devin Booker, og en ellers uskyldig post på instagram af deres hyggelige, romantiske nytårs-getaway, har fået fans til at spekulere, om parret er blevet gift i smug.

LÆS OGSÅ: Er dette beviset på, at Kylie Jenner har født?

For på et af billederne – et selfie, hvor parret står sammen – kan den opmærksomme seer nemlig spotte, hvad der ligner en vielsesring på DEN finger hos basketball-spilleren.

“DET FEMTE BILLEDE!!! Kenny, er du seriøs?” skriver en følger med en grædende smiley. “Han har en vielsesring på,” skriver en anden, og en tredje følger trop med “Jeg ser en ring på den finger.” Andre fans påpeger dog, at siden billedet er taget i et spejl, så er billedet spejlvendt, og derfor må ringen sidde på højre hånd, og ikke venstre, hvor vielsesringen traditionelt sidder i USA.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kendall (@kendalljenner)

Selvom parret er forholdsvis private, er det alligevel det mest offentlige forhold, Kendall har haft. Hun har tidligere været romantisk involveret med Harry Styles, Ben Simmons og Blake Griffin, men ingen af de andre har nogensinde været bekræftet overfor offentligheden.

Kendall Jenner har tidligere udtalt, at hendes ældre søstre har inspireret hende til at holde sine romantiske forhold private.

“Kylie og jeg havde mulighed for at se, hvad vores ældre søstre gik igennem med deres ægteskaber, forhold og breakups, og gjorde alle disse ting rimelig offentligt. Med al respekt, så tror jeg at det var en personlig præference fra en ung alder, at det var noget, jeg ikke var interesseret i,” fortalte hun i finaleafsnittet af Keeping Up With the Kardashians: The Final Curtain tilbage i juni.

Hun tilføjede: “Jeg tror, det gør mit liv meget lettere, og mit forhold meget bedre, hvis jeg skal være ærlig… Jeg føler, det er et privat anliggende, og ikke noget andre skal blande sig i.”

Tiden vil vise, om Kendall virkelig ER blevet gift, men uanset hvad skal vi nok ikke regne med, at vi bliver inviteret med på første parket, ligesom vi har været til nogle af hendes søstres bryllupper. Vi håber dog, at vi som minimum får lov til at se den smukke supermodel i brudekjole.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være