Få små, smukke krøller uden at ødelægge håret

Indeholder reklamelinks

Så er tiden kommet, hvor du endelig kan lave små, smukke krøller a la Sandy fra Grease, uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed. ghd har netop lanceret et nyt krøllejern – Curve Thin Wand, som lover holdbare, små krøller, der ikke ødelægger dit hår.

LÆS OGSÅ: SOS til tørre vinterfødder

Ved hjælp af den optimale stylingstemperatur på 185° C og en hurtig 30 sekunders opvarmningstid, tilbyder ghd curve thin wand stramme krøller på 3 sekunder*, med minimum indsats og mindre varmeskade.** Can we get an AMEN!? 

Krøllejernet har en ekstra lang tromle, som gør, at det er nemmere at bruge i længere hår end andre krøllejern på markedet, samtidig er tromlen tynd, hvilket er ideelt til styling af kortere frisure.

Eksperterne elsker det

“ghd thin wand er fantastisk til enhver hårlængde og krølletype, selv til super kort hår. Den konstante temperatur skaber krøller, der ser sunde og bouncy ud. Dette er mit nye go-to-tool til at skabe unikke krøller, som alle vender sig om efter,” udtaler den prisvindende hårekspert Charlotte Mensah, der også er global brandambassadør for ghd.

Hun bakkes op af celebrity-frisør og ghd creative artist, Patrick Wilson:

“Dette er det eneste produkt, jeg har ventet på fra ghd. Det er så dejligt at se en tynd styling stav på markedet med en pålidelig temperatur, som jeg kan stole på at bruge på mine klienter, som ønsker små krøller eller allerede har krøller, som skal opfriskes! Denne nye thin wand er perfekt til at forstærke den ubesværede naturlige tekstur mine krøllede piger har og til at skabe fantastiske krøller i glat eller bølget hår.”

Køb ghd Curve Thin Wand her 

 

 

 

* når håret er viklet rundt om staven.
** sammenlignet med curler ved 210C med tilsvarende eller højere kontakttid

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og