Hårstylistens bedste råd: Sådan vælger du den rigtige styler til dit hår

Info:

Kasper Astrup er hår- og makeup-artist på bl.a. Vild Med Dans og X-factor. Han er desuden frisør hos Ofia Seghaou og ambassadør for ghd.

Annonce for NiceHair

At investere i en ny styler til håret kan være life changing. For investerer du i det helt rigtige, kan du sikre dig en god hårdag – hver dag. Men det er ikke så ligetil. For hvis du ikke lærer dit stylingtool ordentligt at kende, og hvis du ikke køber et, som passer til din hårtype, kan du let ende med at have gjort dig et køb, som blot ender i skuffen for at samle støv. Men heldigvis er hjælpen nær, vi har nemlig taget en snak med frisør, stylist og ghd-ambassadør Kasper Astrup, der bl.a. satte Pernille Blumes hår i Vild Med Dans, om hans bedste råd til, hvordan man finder den rigtige styler til sit behov.

Hvilken styler, skal man købe, hvis man har krøller og gerne vil kunne lave et helt glat look:

Som hårstylist er der én styler, jeg altid har i mit kit. Nemlig en Platinum+ styler fra ghd. Den er uden sammenligning den mest intelligente styler på markedet. Dens design og teknologi gør, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad den kan. Glat, krøller, bølger, den kan det hele.

Hvilke produkter skal man bruge til stylingen?

Ghd’s produktserie er designet til at gøre det nemt og simpelt for forbrugeren. Det er en lille og eksklusiv serie, som består af ni produkter. Seks stylingprodukter, hvor alle indeholder varmebeskyttelse i og tre finishprodukter. Det er uundværligt med varmebeskyttelse, når man bruger varme i redskaber i dit hår – også føntørrer! For har du bare én gang brændt hår, så har du altid brændt hår, og varmebeskyttelsen er du som sagt sikret ved alle ghd’s stylingprodukter.

Hvilken styler, skal man købe, hvis man har 10 minutter til at lave et pænt naturligt look med krøller hver morgen?

ghd Curve Classic Wave Wand. Den har en lidt ispinde-agtig form, som du kan skabe smukke bløde fald i håret med in no time.

Hvilken styler er bedst til tyndt, skandinavisk hår?

Dette er lidt et svært spørgsmål faktisk. For i virkeligheden kan man både bruge ghd Gold og Platinum+. Det handler måske mere om budget og behov. Skal den bruges dagligt, så er platinum en god ide, men er det mere til særlige anledninger kan man nøjes med ghd Gold. Dog vil jeg altid anbefale en Platinum+-styler, da den kan bruges til flere forskellige stylinger. Derudover måler og korrigerer den varmen 250x pr sekund for at oprette 185 grader, hvilket er den optimal temperatur for en styler. Den giver dig et 70% stærkere hår, 20% mere shine og dobbelt så meget farvebeskyttelse. Kender ingen, der ikke gerne vil have et stærke og sundt år.

Hvilken styler er bedst, hvis man har kraftigt hår, hvor man ofte oplever, at stylingen “falder ud” efter kort tid?

Jeg vil altid bruge ghd Max styler, hvis der er tale om et rigtig kraftigt hår, dens brede plader gør arbejdet så meget nemmere og får jobbet gjort hurtigt. Ønsker jeg at lave bevægelse i håret, er ghd Creative wave wand-styler et rigtig godt bud 🙂

Hvis man kun skal have én styler i sin samling, hvilken skal man så gå efter/ Hvilken styler er din egen favorit og hvorfor?

Hvis jeg kun måtte tage en styler med på et job, ville det uden tvivl være Platinum+. Den styler er for mig et undværlig værktøj og du kan altid finde den i mit kit. Om der er tale om Vild Med Dans, X-factor, den røde løber, hårshows, modeuger, brudeopsætninger, rejser med kunder eller bare i min egen toilettaske.

-Hvad er den største fejltagelse folk gør, når de køber stylingtools?
For mig er det at få en ny styler, ligesom at få en ny bil. Man skal ligesom lige lære hinanden at kende først. Ghd har skabt en række fantastiske værktøjer, men ligesom en klog mand engang fortalte mig i Bauhaus “alt godt værktøj kan det bruges forkert.” Dengang handlede det godt nok om et forkert søm.

Men det giver rigtig god mening, at man lige bruger 20 minutter på at lære sin styler at kende og finde de teknikker, der passer bedst for en. Mangler man inspiration, kan jeg anbefale at se ghd’s YouTube-videoer. Der er masser af små tutorials, som kan være utrolig hjælpsomme for alle.

Hvilken styler er bedst, hvis man er nybegynder eller generelt har udfordringer ved at style hår?

Som sagt tidligere, brug lige lidt ekstra tid de første gange. Start ikke ud den dag, du allerede er bagud og kæresten allerede er begyndt at råbe udefra gangen, om du ikke snart er færdig, fordi I skulle være kørt hjemmefra for 10 minutter siden. Tag dig god tid, start i fronten og stol på, at krøllerne nok skal blive flotte. Og husk så endelig at lade dem køle af, inden du rører ved dem.

SHOP PRODUKTERNE:

Til dig, der vil have det bedste af det bedste:

ghd Platinum+ styler

Til dig, der bruger varme redskaber i håret:

ghd Bodyguard Heat Protect Spray

Til dig, der har kraftigt hår:

ghd Max styler

Til dig, der gerne vil have mere fylde:

ghd Pick Me Up Root Lift Spray

Til dig, der styler dit hår engang imellem:

ghd Gold

Til dig, der gerne vil skabe et smukt look på den halve tid:

ghd Curve Classic Wave Wand

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være