SOS til tørre vinterfødder

Indeholder reklamelinks

Der er nærmest intet mere irriterende end tørre fødder, der hænger fast i strømperne og får din kæreste til at skære et mærkeligt ansigt i smerte, når du forførrende prøver at køre din bare fod op og ned af hans ben. Not very sexy. Men de tørre vinterfødder kan reddes og vi giver dig produkterne til det her! 

Herôme Glass Pedicure

Herôme Glass Pedicure er en super lækker fod fil i glas, der på en skånsom måde får bugt med den hårde hud på dine fødder. Filen har to sider og du starter med den lidt mere grov side, der let og effektivt fjerner hård hud og døde hudceller. Herefter bruges den bløde side til at polere fødderne, så de efter trin et og to kommer til at føles silkebløde, og derefter er klar til at blive vist frem, uden at skulle skamme sig over hård hud eller lignende.

Baby Foot Fodpeeling

Ved brug af Baby Foot Fodpeeling er det let at få bløde fødder uden hård hud. Alt du skal gøre, er at tage “sokkerne” på fødderne og smække benene op den næste time (så sørg lige for at have snacks og fjernbetjeningen inden for rækkevidde, inden du sætter dig, for du skal helst ikke gå for meget rundt med sokkerne). Når timen er gået, vasker du fødderne og så er det blot at vente, for efter knap en uge begynder de døde hudceller at peele af fodsålen og helt ny, babyblød hud åbenbares.

Australian Bodycare Heel Repair 

Australian Bodycare Heel Repair gør det muligt at slippe af med hælrevner med sin intensive pleje, der går ind og blødgør og opløser hård hud samtidig med at den forhindrer udtørring af huden. For at få bugt med hælrevnerne, er det utrolig vigtigt at anvende denne creme fast, minimum 2 gange om dagen, da det kræver masser af creme og en god portion tålmodighed for at opnå et tilfredsstillende resultat. Herefter er det også vigtig, at du fortsat smører fødderne for at forbygge nye hælrevner.

Miqura 2 Layer Foot Mask Socks

Miqura 2 Layer Foot Mask Socks er nogle helt særlige strømper, der plejer dine fødder i dybden og igver dine fødder intens fugt. Strømperne indeholder en pantenteret 2-lags teknologi, der er perfekt til dig der gerne vil forkæle dig selv, i en ellers travl og hektisk hverdag, da de gør det muligt at bevæge dig rundt omkring, alt imens du har strømperne på. Miqura 2 Layer Foot Mask Socks er derudover også beriget med en nærende serum, med ingredienser der beroliger fødderne, og lindrer smerter og hævelser på kun 20 minutter.

The Body Shop Hemp Foot Protector

The Body Shop Hemp Foot Protector er beriget med ren hampefrøolie og er rig på vigtige fedtsyrer, der tilsammen tilfører masser af fugt og pleje til dine hårdtarbejdende fødder. Smør fødderne ind i den fede creme og giv dig selv en stille stund, hvor du lader cremen trænge ind.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være