Tristan Thompson bekræfter faderskab: Undskylder offentligt over for Khloé

Har du fulgt bare lidt med i Life of the Kardashians de sidste par måneder, ved du måske, at Tristan Thompson netop har haft en faderskabssag kørende med den tidligere personlige træner, Maralee Nichols, en kvinde som han har haft en affære med, mens han dannede par med Khloé Kardashian. Nu bekræfter han så, at han ER faderen til den lille dreng og undskylder offentligt over for Khloé.

LÆS OGSÅ: Er Kendall Jenner blevet gift?

Der er mange ting, man kan misunde The Kardashians for. Succes, en stor familie, rigdom og vi kunne blive ved. Men Khloé Kardashians forhold til eks-kæresten Tristan Thompson er der vist ikke mange, der misunder. Først blev det offentligt kendt, at han havde været hende utro, få dage før hun fødte deres fælles datter. Så kom det frem, at han havde kysset han med hendes søster Kylies bedste veninde, Jordyn Woods, og nu er det så slået fast, at han har fået en dreng med Maralee Nichols. En kvinde, som han havde en affære med, mens han dannede par med Khloé.

“I dag afslørede en faderskabstest, at jeg er far til Maralee Nichols barn. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Nu hvor faderskabet er slået fast, ser jeg frem til at opdrage vores søn på venskabelig vis,” starter Tristan ud i sin offentlige udtalelse til sagen., som han har delt i sin story på Instagram.

“Jeg undskylder oprigtigt over for alle, som jeg har såret eller skuffet gennem hele denne sag, både offentligt og privat,” skriver han og fortsætter med at undskylde over for Khloé, som han dannede par med i den periode, hvor Maralee blev gravid:

“Du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmygelsen, som jeg har budt dig. Du fortjener ikke den behandling, jeg har budt dig gennem årene,” afslører han og tilføjer: “Mine handlinger har bestemt ikke stemt overens med den måde, jeg har set dig på. Jeg har den største respekt og kærlighed til dig. Uanset hvad du måtte mene. Igen, jeg er så forfærdelig ked af det.”

Faderskabsagen begyndte tilbage i juni 2021, hvor Maralee Nichols hævdede, at hun blev gravid med Tristans barn omkring hans fødselsdag i marts. Thompson medgav, at parret havde haft sex på det angivne tidspunkt, men forlangte, at der blevet lavet en faderskabstest. Maralee fødte parrets barn den 1. december, kort tid efter at faderskabssagen blev offentligt kendt.

Til mediet Us Weekly har Maralee udtalt, at Tristan fortalte hende, at han var single.

“Jeg havde aldrig lavet noget med ham, hvis jeg havde vidst, at han var i et forhold,” understregede hun.

Khloé og Tristan startede deres forhold tilbage i 2016, men har sidenhen være on/off pga. hans forskellige affærer. Senest gik de fra hinanden i foråret 2021.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og