Nyt brand tilfører luksus til dit badeværelse

Er du også typen, der sætter pris på en lækker, velduftende håndsæbe, der er pakket flot ind? Og kan du godt lide at bruge penge på skønne badeværelsesprodukter, der emmer af luksus og kvalitet? Så er denne nye badeserie med naturlige dufte højst sandsynligt noget for dig!

LÆS OGSÅ: Derfor er finsk sauna fantastisk for huden

Det nye velduftende brand hedder ‘VERDEN’ og bag brandet finder man danske Charlotte Semler og britiske Arabella Preston, der også står bag det hypede hudplejemærke VOTARY skincare. Og det er netop deres arbejde med sidstnævnte, der åbnede op for en større bevidsthed om, hvor vigtig naturlige dufte er for ens velvære og lykke, og som endte med at resultere i skabelsen af VERDEN.

Serien kommer i tre forskellige dufte: Herbanum – med essens af friske urter og vilde græsser, arborealist – en intens og varm blanding af træ og ‘smokey greens’, og d’orangerie – en strålende infusion af citrus og appelsinblomst.

Produktsortimentet består indtil videre af hand and body wash, hand and body balm, duftlys og badeolie. Udover at produkterne dufter helt fantastisk, så er designet også virkelig smukt og vil pryde ethvert badeværelse.

VERDEN lanceres i marts 2022 i Illums Bolighus, Illum, Paustian Århus, udvalgte livsstilsbutikker samt på brandsofbeauty.dk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være