[single_post_category_name]

Kim Kardashian viser sin nye kæreste frem!

Kim Kardashian botox

En uge efter at hun er blevet erklæret lovmæssigt single efter sit ægteskab med Kanye West, har Kim Kardashian nu taget endnu et skridt i sit forhold med komikeren Pete Davidson, ved at gøre det “Instagram-officielt”.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian har fået nyt navn

Vi ved, at man først rigtigt er kærester, når man har lagt billeder op af hinanden på det sociale medie Instagram, right? 😉 I hvert fald er det tilfældet med Kim Kardashian og Pete Davidson, efter Kim har delt en række billeder af parret. Bl.a. et hvor han ligger med hovedet på hendes skød og et, hvor hun sender ham et luftkys.

I caption har Kim skrevet “Hvis bil skal vi tage?!” Et citat fra 2010-filmen ‘The Town’, som hun også har inddraget et meme fra i billedkarrusellen.

Opslaget kommer en uge efter, at Kim har fået rettens ord for at være juridisk single. Kim er i øjeblikket i fuld gang med at blive skilt fra rapperen Kanye West, som hun har fire børn med, 8-årige North, 6-årige Saint, 4-årige Chicago og 2-årige Psalm. Kim har desuden droppet efternavnet West.

En kilde tæt på Kim Kardashian har udtalt til E! News, at Kim har følt en kæmpe lettelse, efter hun er blevet erklæret single.

Billederne af det nyforelskede par har allerede fået næsten 6 millioner likes, du kan se det her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kilde: E! Online

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide