[single_post_category_name]

Kylie Jenner ændrer sønnens navn

På sin Instagram-story afslører Kylie Jenner, at hendes nyfødte søn alligevel ikke hedder Wolf, som hun ellers først havde offentliggjort på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om livet som mor til to: “Det er okay ikke at have det okay”

Det er alligevel uvist, hvad Kylie Jenner og Travis Scotts lille dreng er kommet til at hedde. For selvom Kylie selv var den første til at afsløre navnet på den lille fyr, så afslører hun nu, at de nybagte forældrepar har ombestemt sig. I en story på Instagram skriver hun:

“Til info så er vores søns navn ikke Wolf længere. Vi følte ikke rigtigt, at det passede til ham. Jeg ville lige dele det, da jeg kan se, at der står Wolf alle steder”.

Navneskiftet kommer næsten to måneder efter, at Kylie og kæresten Travis Scott blev forældre for anden gang den 2. februar. Kylie afslørede navnet Wolf den 11. februar, og fødselsattesten viste, at drengens mellemnavn er Jacques, som er Travis’ virkelige navn. som er Jacques Bermon Webster II.

Til trods for at Kylie ikke afslører, hvad drengen så hedder, så delte hun igår en video på Youtube, som var dedikeret til den lille dreng. Videoen viser små klip fra graviditeten, da hun fortæller Kris Jenner nyheden om graviditeten, hendes babyshower og lydklip fra fødslen.

Du kan se videoen her:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide