Britney Spears er gravid!

Baby one more time for Britney Spears! På sin Instagram-profil afslører poplegenden, at hun venter sit tredje barn med sin forlovede Sam Asghari. Britney har i forvejen sønnen Sean Preston på 16 og Jayden James på 15 med eksmanden Kevin Federline.

LÆS OGSÅ: Britney Spears er blevet forlovet med sin longtime boyfriend

I caption til billedet, hvor hun afslører, at hun er gravid igen, beskriver Britney, at hun opdagede, at hun havde taget på, efter hun havde været på ferie i Maui med 28-årige Asghari.

“Så jeg tog en graviditetstest… og øhhhh ja… Jeg skal have en baby,” skriver hun under billedet af en lyserød kop med blomster omkring.

Hun fortæller desuden, at hun ikke vil gå ud så meget mere for at undgå, at paparazzi-fotograferne følger efter hende for at få et billede.

Hun afslører desuden, at hun i sine tidligere graviditeter har været ramt af perinatal depression – når man er deprimeret under sin graviditet.

“… Jeg er nødt til at sige, at det er fuldstændig forfærdeligt..” skriver hun og uddyber, “Kvinder talte ikke om det dengang… Nogle mente, at det var farligt, hvis en kvinde beklagede sig med en baby i maven.”

“Men nu taler kvinder om det hver dag… Tak Jesus for, at vi ikke behøver at gå med den smerte gemt væk som en hemmelighed mere.”

Britney afsluttede nyheden med at skrive, at hun planlægger at dyrke yoga hver dag i stedet for at gå ud.

Du kan læse hele hendes bekendtgørelse her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

Stort tillykke til det vordende par!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450