[single_post_category_name]

Jesse Williams vender tilbage til Grey’s Anatomy!

Spoiler-alert! Så er der godt nyt til alle Japril-fans!

LÆS OGSÅ: 5 serier, der (næsten) får dig til at glemme dine tømmermænd

Det er nemlig blevet bekræftet, at to af de mest populære karakterer fra ‘Grey’s Anatomy’ (eller på dansk Greys Hvide Verden) vender tilbage i finalen af sæson 18 af den populære serie.

Der er tale om Dr. Jackson Avery, som spilles af Jesse Williams og Dr. April Kepner, der spilles af Sarah Drew. I serien er parret skilt, men har et barn sammen. Sæsonfinalen bliver sendt den 26. maj ifølge mediet Deadline.

Jesse Williams forlod serien tilbage i maj sidste år. Her spillede han plastikkirurgen Dr. Jackson Avery på Grey Sloan Memorial Hospital i 12 sæsoner og medvirkede i mere end 250 afsnit, før han tog sin afsked.

Sarah Drew forlod serien i marts 2018 efter ni sæsoner. I serien giftede April Kepner sig med Matthew Taylor (Justin Bruening), og forlod herefter jobbet som læge på hospitalet. Hun vendte dog kort tilbage til serien sidste år, efter hendes karakter blev separeret fra Taylor, hvor hun besluttede sig for at flytte tilbage til Boston med Jackson og deres fælles datter.

Inden det blev offentliggjort, at parret ville vende tilbage, har begge skuespillere snakket om muligheden for at vende tilbage til serien.

Tilbage i februar sagde Jesse Williams i et interview med Entertainment Tonight“Jeg vil overveje det,” og uddybbede “Han (Dr. Jackson, red.) eksisterer stadig i den verden. Så ja, det er da helt klart muligt.”

Til spørgsmålet om, hvordan han forestillede sig, at forholdet mellem Jackson og April ville være, svarede han, “Jeg forestiller mig, at de helt klart er en del af hinandens liv, og at de ser hinanden.”

En måned senere fulgte Sarah Drew trop og udviste også et ønske om en tilbagevenden til mediet ET.

“Det var en smuk oplevelse. Det føltes så varmt og velkomment,” udtalte hun. “Det føltes som en afslutning på min historie, som jeg ærlig talt ikke vidste, at jeg havde brug for.”

Om parret vender permanent tilbage, melder historien ikke noget om, men man har jo lov til at håbe 😉

Serien kan ses på Disney plus.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af jesse Williams (@ijessewilliams)

Kilde: People.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide