[single_post_category_name]

Støt et godt formål: Trine Kjær og Magasin inviterer til loppemarked

Den 1. maj afholder Magasin i samarbejde med den populære influencer Trine Kjær og Røde Kors et stort loppemarked i centrum af København. Her kan du gå på jagt efter lækre secondhand-fund, være med til at forlænge levetiden på en masse tøj, accessories og designobjekter og samtidigt støtte et godt formål. Overskuddet og indtjening fra salg af stande går nemlig ubeskåret til Røde Kors. Loppemarkedet finder sted i Lille Kongensgade ved Magasin på Kongens Nytorv fra kl. 10-15.

LÆS OGSÅ: Det mest populære sexlegetøj, du kan styre med din telefon

I samarbejde med den velklædte influencer Trine Kjær og Røde Kors, afholder Magasin forårets skønneste og hyggeligste loppemarked. På loppemarkedet kan du finde en masse secondhand-skatte, når Trine Kjær, sammen med en række andre kendte influencere som Bea Fagerholt og Liv Winter, der står bag podcasten ”To The Moon, Honey”, Cecilie Haugaard, Frederikke Glob-Toftsø og Laura Lawaetz, sælger ud af deres designertøj. Magasin du Nord Collection, der er Magasin eget brand, vil også have en stor stand, hvor der vil blive solgt en masse flotte styles fra tidligere kollektioner. Overskuddet heraf går også ubeskåret til Røde Kors.

Samarbejdet med Trine Kjær indgår som en del af Magasin ansvarlighedsstrategi ’We Love to Care’, og det er ikke første gang Danmarks ældste stormagasin tilbyder muligheden for at finde tøj og designs fra tidligere sæsoner. Sidste år indgik Magasin et samarbejde med den verdensberømte vintagebutik Time’s Up Vintage, der nu har en afdeling i Magasin på Kongens Nytorv. Britta Luplau, Brand Manager i Magasin fortæller:

”Når vintage og genbrug fylder mere hos Magasin, er det et ønske om at imødekomme den positive forbrugertendens, der fylder mere og mere, både hos os og blandt vores kunder, som går mod et ønske om at handle og forbruge mere ansvarligt. Med samarbejdet med Trine Kjær og Røde Kors vil vi gerne opfordre til at give tøj og designobjekter en længere levetid og invitere til en hyggelig loppemarkedsdag, der samtidigt støtter et fantastisk godt formål som Røde Kors”.

Trine Kjærs forkærlighed for secondhand

At købe secondhand og genbrug, er populært som aldrig før. Men for Trine Kjær er kærligheden til secondhand-shopping ikke ny. Hun har nemlig haft en forkærlighed til genbrug siden gymnasietiden.

”Det handler især om at finde de helt særlige items, og så er det bæredygtige aspekt også enormt vigtigt for mig. Generelt køber jeg med hjertet, når jeg shopper secondhand, men jeg er også fascineret af kvaliteten, håndværket og historiefortællingen. Jeg kan ikke lade være med at forestille mig, hvilket liv en given beklædningsgenstand har levet og den indbyggede historie, der gør det ekstra særligt og magisk,” siger Trine Kjær.

Selvom der er mange muligheder for at shoppe secondhand online, foretrækker Trine de fysiske shopping-oplevelser, hvor hun kan mærke materialet og nærstudere detaljerne. For Trine er det nemlig også selve skattejagten, der er spændende. Og hendes forkærlighed for secondhand er da også blevet til en stor samling af blandt andet vintage designerblazere, ligesom at mange af favoritterne i klædeskabet også er enten vintage eller seconhand.

”Nogle af mine bedste fund er en vintage Chanel-taske, jeg købte i Paris for otte år siden. Jeg elsker den stadig lige så højt, som den dag jeg købte den, og min Marni vintage jakke, som er blevet en ’forever keeper’ i mit klædeskab,” siger hun.

 

Foto: Nicholas Kawamura

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide