Britney Spears deler trist nyhed: Har mistet barnet

Mens vi alle går og håber på Britneys happy ending, har hun netop offentliggjort, at hun har aborteret sit første fælles barn med sin forlovede Sam Asghari.

LÆS OGSÅ: Zac Efron: Klar på en High School Musical-reunion

Britney Spears og hendes forlovede Sam Asghari afslører i et fælles post på Instagram, at de har mistet deres ufødte barn, blot en måned efter, at de delte den gode nyhed om, at de ventede sig, med resten af verden.

”Det er med stor sorg, at vi kan fortælle, at vi har mistet vores mirakelbaby tidligt i graviditeten,” skriver parret.

“Dette er en forfærdelig tid for enhver forælder,” fortsætter de.

Parret som længe har udtalt et ønske om at stifte familie sammen, uddyber, at de “måske skulle have ventet med at offentliggøre graviditeten til de var længere henne,” men beskriver, at de på daværende tidspunkt var så lykkelige for at kunne dele de gode nyheder med resten af verden.

Parret slutter den fælles udtalelse af med at skrive, at trods den svære tid, så søger de trøst hos hinanden og tilføjer “Vores kærlighed til hinanden er vores styrke.”

Under postet har Sam Asghari kommenteret, at de snart vil få deres mirakel.

Så mange tanker til parret ❤️

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være