[single_post_category_name]

De bedste solcremer: Her er vores favoritter

Indeholder reklamelinks

Foråret har endelig indtaget Danmark. Det betyder, at der endelig(!) er flere solskinsdage end gråvejrsdage, og vi er så nede med det! Selvom man bør beskytte sig mod solens stråler alle årets 365 dage, så er det endnu mere vigtigt, at man gør det nu, hvor strålerne er kommet tættere på, og vi bevæger os mere ude, end vi har gjort de sidste par måneder. Vi har testet solcreme i lange baner de sidste par måneder, og har her samlet en oversigt over de bedste solcremer til de forskellige behov.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Hemmelighederne bag mit hår

Til ansigtet:

Dit ansigt og hænder er noget af det mest udsatte, når du befinder dig i solen, da det sjældent er tildækket – og slet ikke på denne årstid. Derfor er det især vigtigt, at du husker at bruge en god solcreme i ansigtet med en høj solfaktor. Vi var for nylig til et event med hudplejebrandet SkinCeuticals, hvor de havde medbragt en scanner, der kunne scanne underhuden. Her fik vi taget billede af, hvordan huden så ud inden påføring af deres Ultra Facial UV Defense SPF50 Sun Protection og efter, hvor huden gik fra at have en grå tone til nærmest at være sort efter påføringen af solcremen. Virkelig tankevækkende at se, hvordan huden ser ud før og efter solcreme!

Konsistens: Flydende og let. Blender hurtigt ind i huden.

Egenskaber: Fugtgivende, trænger nemt ind og er formuleret med UV-filtre, der bidrager til at forhindre kollagennedbrydning og hyperpigmentering forårsaget af UV-stråler samt andre tegn på tidlig aldring pga. stærk stråling

Tip: Brug den efter du har påført dagcreme og inden du lægger makeup.

KØB HER

Til kroppen:

En god all-round solcreme er franske La Roche-Posays klassiker Anthelios XL Sollotion til Ansigt og Krop SPF 50+Solcremen indeholder høj UVA- og UVB-beskyttelse til ansigt og krop. Den er både vand-, sved- og sandresistent og så er den velegnet til alle typer hud, da den ikke indeholder parfume og er udviklet i samarbejde med hudlæger.

Konsistens: Let lotion, der trods sin gode dækkeevne er nem at smøre ud på kroppen.

Egenskaber: Høj UVA- og UVB-beskyttelse. Kan både bruges på krop og ansigt. Fungerer også til sensitiv og solintolerant hud.

KØB HER

På farten:

Et produkt du vil finde i vores taske over hele sommeren er denne genistreg fra Clarins. Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist sikrer nemlig, at både hud og hår er beskyttet mod solen, hvilket især er rart, når man er på farten. Sprayen lægger sig som en usynlig hinde og beskytter mod farlige UVA- og UVB-stråler uden at fedte eller tynge, hverken hud eller hår. At det er en gennemsigtig olie gør den ideel til at have med på farten, da du ikke er afhængig af et spejl, når du påfører den.

Konsistens: Let tørolie, der ikke fedter

Egenskaber: Beskytter både hud og hår mod solens farlige stråler, samtidig med den har en fugtgivende og nærende effekt.

KØB HER

På stranden:

En solcreme er et must i strandtasken. Dog er der visse kriterier en god strandsolcreme gerne bør overholde på strandturen:

1 – den skal være nem at påføre

2 – den skal beskytte

3 – den skal være vandfast

4 – den skal ikke fedte

Denne 360º Invisible Spray SPF50+ fra Heliocare er genial til stranden. Det er nemlig en usylig spray, du sprayer på huden (ingen fedtede fingre – tjek!). Solcremen indeholder den patenterede Fernblock®+, specifikke filtre og reparerende og antioxidant-aktive ingredienser, som gør, at den beskytter mod de fire typer stråling (UVB, UVA, synlig og infrarød stråling), desuden neutraliserer og reparerer den solskader.

Konsistens: Ultralet

Egenskaber: Vand- og sandbestandig og hurtigt absorberende.

KØB HER

Til børnene:

Alle der har børn, ved, hvor svært det kan være at få de små krudtugler smurt ind i solcreme. Men vi har erfaring med, at det bliver lidt nemmere med denne Kids Active Sun Mousse SPF 50, som er en af de bedste solcremer, vi har testet på vores kiddos, da de små synes det er spændende med den skum-agtige konsistens på huden. Moussen er nem at smøre ud og virker ikke fedtet. Den indeholder ACOS Triple Moist Comlex, som giver øjeblikkelig, intens og langvarig dyb hydrering i huden.

Konsistens: Mousse, som “smelter” ind i huden ved påføring.

Egenskaber: Kan påføres selv på våd hud og er meget vand- og sandafvisende. Produktet er desuden specielt udviklet til børns følsomme hud, er dermatologisk testet og uparfumeret.

KØB HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide