Den store olieguide: Din vej til mere glød

Reklame for Clarins

Det franske hudpleje- og makeupmærke Clarins blev skabt i Paris tilbage i 1954. Måske kender du allerede alt til brandet, eller måske er det et af de mærker, du altid bare går forbi, når du støder på det, uden egentlig at vide, hvad det kan, fordi det “altid bare har været der”. Men Clarins fortjener virkelig din opmærksomhed, for det er et af de mest innovative brands, når det kommer til udnyttelse af naturens mange egenskaber i hudpleje, samtidig med at de skaber initiativer, der passer godt på vores planet. Clarins’ produkter er plantebaserede og mange af produkterne indeholder gode, plejende olier, som kan gøre underværker for din hud, hvis du tilføjer dem i din daglige eller ugentlige rutine. Her har vi samlet nogle af vores absolut favoritprodukter, der får din hud til at gløde om kap med solen på en smuk sommerdag.

LÆS OGSÅ: Sådan passer du på din hud i 20’erne, 30’erne og 40’erne

Lad os starte med seneste skud på stammen og ét af vores absolut favorit-produkter, som netop er kommet i en helt ny og opdateret udgave – nemlig Instant Comfort Lip Oil.

Favoritten til læberne:

Instant Comfort Lip Oil: Denne læbeolie bør være i din taske ALTID. Hver dag. Året rundt. Virkelig! Den har allerede taget sociale medier som TikTok med storm. Hvorfor? Fordi det er et supernærende makeup-produkt. Den giver glossy, naturlige læber med plumping effekt, som samtidig giver fugt, næring og beskyttelse. Lip Comfort Oil er en sand cocktail af unikke olier, der hydrerer, nærer, beskytter og reparerer læberne, heriblandt fx økologisk jojoba, hasselnød og ekstrakt af økologisk hybenolie – dette ekstrakt er, udover at det giver næring og lindring, med til at styrke barrierefunktionen og beskytter derfor mod udefrakommende miljøskader.
Læberne bliver øjeblikkeligt og vedvarende lindrede, dulmede og fugtede.
How to: Brug læbeolien når som helst, hvor som helst. Når dine læber har brug for at se smukke, glossy og velplejede ud.

Favoritten i badet:

Tonic Scrub: En bodyscrub, der øjeblikkeligt fjerner døde hudceller og urenheder med sit indhold af bl.a. sukkerkrystaller og hasselnøddeolie. Din hud efterlades blød, smooth og næret. Scrubben er baseret på naturlige ingredienser, og duft og æteriske olier sikrer dig en ren velværeoplevelse.
How to: Varm lidt af produktet op ved at gnide det mellem dine håndflader og smør det rundt på fugtig hud med cirkulære bevægelse. Start nedefra og op og bevæg dig med opadgående bevægelser. Skyl grundigt af.

Favoritten til kroppen:

Tonic Treatment Oil: Dette er en af Clarins’ bestsellers and we get the hype! Denne kropsolie har en nærende, fugtende og opstrammende virkning med sine 100% rene og effektive planteekstrakter. Indholdet af bl.a. rosmarin, hasselnød og mynte hjælper med at opstramme, tone og forbedre hudens elasticitet, så bl.a. strækmærker kan virke mindre synlige.
How to: Denne olie virker allerbedst, hvis du bruger den i badet. Påfør en lille mængde på hele kroppen eller på områder, der trænger til lidt ekstra kærlighed. Massér blidt produktet ind i huden. Skyl efterfølgende med koldt vand for det bedste resultat. (Kan selvfølgelig også bruges efter badet, hvis man er mere til det).

Rensefavoritten:

Total Cleansing Oil: Når dagen skal vaskes af, er denne renseolie et musthave. Uden at være skrap for huden fjerner denne bløde olie selv vandafvisende makeup, samtidig med at den respekterer din huds mikrobiota.
How to: Påfør olien i hænderne og gnid dem mod hinanden, indtil konsistensen bliver til en tyk skum. Sørg for, at dit ansigt er let fugtigt, rens huden ved at duppe olien rundt i cirkulære bevægelser i omkring 10 sekunder. Skyl herefter ansigtet med lunken vand og tør forsigtigt med et håndklæde. Olien kan bruges af alle hudtyper.

Favoritten til ansigtet:

Santal Treatment Oil: Endnu en af Clarins’ mest populære produkter. Denne ansigtsolie er en kær ven, hvis man har tendens til tør og sensitiv hud. Dens formel af 100% rene planteekstrakter genskaber din huds fugtbalance og mindsker rødme. Ingredienslisten siger bl.a. olier fra sandeltræ, kardemomme og lavendel, som sammen med indholdet af hasselnøddeolie blødgør, dulmer og mindsker rødme i en tør, irriteret eller stresset hud.
How to: Brug olien efter du har renset dit ansigt. Varm et par dråber op mellem dine håndflader, og fordel den i udadgående bevægelser i ansigtet. Obs. Vær opmærksom på ikke at komme for tæt på øjenomgivelserne.

Favoritten i solen:

Sun Care Oil Mist: Denne sololie bør være et fast inventar i strandtasken hen over sommeren. Den beskytter både mod UVA- og UVB-stråler og har faktor 30. Selvom det er en olie, fedter den ikke, hvilket virkelig er rart! Den har desuden et særligt SunPlantComplex, som hjælper med at modvirke solskader og dehydrering. Og så er den baseret på koralvenlige ingredienser, så du også passer på naturen, når du passer på din hud. Win-win!
How to: Påfør sololien 15 minutter før, du går ud i solen. Påfør jævnligt og særligt efter du har været i vandet, svedt eller tørret dig med håndklædet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og