Jennifer Aniston joker om ægteskabet med Brad Pitt i nyt interview

Jennifer Aniston og Brad Pitt var et af 00’ernes hotteste par. Og selvom de endte med at blive skilt i 2005, kan Jennifer Aniston godt joke med det, hvilket kun har fået hendes fans til at elske hende endnu mere.

LÆS OGSÅ: Den store olieguide: Din vej til mere glød

Jennifer Aniston deltog nemlig i det allersidste Ellen DeGeneres-show fredag den 26. maj, hvor hun sammen med Ellen kiggede tilbage til dengang, hvor Jennifer var showets første gæst nogensinde. Parret snakkede om, hvordan de nu sammen sluttede et kapitel, og hvordan det var gået med Aniston siden hun afsluttede “Venner” i 2004.

“Jamen jeg blev skilt og startede i terapi,” fortæller hun, “Og! Jeg lavede en film, der hed ‘The Break-Up’.”

“Jeg havde det sådan, ‘Ved I hvad, venner? Lad os starte et helt nyt kapitel. Lad os bare afslutte alting og starte noget nyt. Det fungerede fantastisk.”

Efter deres skilsmisse i 2005 giftede Brad Pitt sig med Angelina Jolie, og Jennifer giftede sig senere med Justin Theroux. I februar 2018 var begge dog single igen, og fans gik amok over at se billeder af parret sammen til SAG-award-showet i 2020, og over, at de likede hinandens Instagram-posts af begivenheden. Så selvom det er 17 år siden, at parret dannede par, stopper det altså ikke fans fra at heppe på dem stadigvæk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet