Priyanka Chopra åbner op om for tidlig født datter: Endelig hjemme!

Tidligere på året offentliggjorde skuespiller Priyanka Chopra og sanger Nick Jonas, at de var blevet forældre til en lille datter ved hjælp af en rugemor. Til mors dag åbnede Priyanka op om den første tid som mor på både godt og ondt.

LÆS OGSÅ: 10 grunde til, at mor er den bedste i verden!

Indtil videre har parret været relativt private omkring datteren. Men til Mors Dag åbnede Priyanka lidt mere op omkring den lille ny. Det viser sig nemlig, at parrets første tid som nye forældre ikke har været al for nem.

“På denne Mors Dag kan vi ikke lade være med at reflektere over de sidste par måneder, og den rutsjetur vi har været på, hvilket vi nu ved, at mange andre også har oplevet,” skriver Priyanka på Instagram under et billede af det nybagte forældrepar sammen med deres datter.

“Efter mere end 100 dage på NICU (neonatal afdeling), er vores lille pige endelig hjemme. Enhver families rejser er unik, og kræver en vis grad håb, og mens vores rejse var udfordrende i starten, bliver det samtidig meget klart, set i retrospekt, hvor kostbar og perfekt et hvert øjeblik er.”

“Vi er overlykkeligt over, at vores lille pige endelig er hjemme, og vi vil gerne takke enhver læge, sygeplejerske og specialist på Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai, Los Angeles, som har været der uselvisk hele vejen igennem. Vores næste kapitel begynder nu, og vores baby er en sand badass. Let’s get it MM! Mor og far elsker dig,” uddyber hun og slutter:

“Glædelig Mors Dag til alle mødre og medhjælpere i mit liv og derude. I får det til at se så nemt ud. Tak. Desuden… Der er ingen andre, jeg hellere vil gøre det her med end dig. Tak for at gøre mig til mor @nickjonas Jeg elsker dig.”

Det første billede af datteren, som har fået navnet Malti Marie Chopra Jonas kommer fire måneder efter, at parret afslørede at de var blevet forældre via hjælp fra en rugemor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Priyanka (@priyankachopra)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være