[single_post_category_name]

Rihanna har født!

Get the look: Rihannas smukke Grammy-makeup

En levende legende, Grammy-vinder, modeikon, makeup-mogul – Rihanna kan skrive mange fornemme titler på sit cv, men nu kan hun tilføje sit livs nok vigtigste rolle, nemlig mor!

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian og Travis Barker: Officielt gift!

Sammen med kæresten A$AP Rocky er hun nemlig blevet forældre til sit første barn, bekræfter flere medier. Rihanna har angiveligt født en lille dreng i Los Angeles den 13. maj.

Efter at have hemmeligholdt graviditeten for offentligheden længe, bekræftede Rihanna, at hun ventede sig i januar i år.

På fotos, som E! News var de første til at offentliggøre, så man parret gå hånd-i-hånd i New York, mens Rihanna viste maven frem i et ikonisk outfit – det første af mange fashionable gravide-looks.

Efterfølgende udtalte Rihanna, at det især havde været svært at skjule graviditeten for sin nærmeste inderkreds. “De kender mine vaner,” fortalte hun tilbage i februar, “De var sådan, ‘Du vil ikke have noget at drikke? Du ryger ikke?’ Og jeg spiste alle de her ting, jeg ikke er vant til at spise. De ved, at jeg hader søde sager, og pludselig efterspørger jeg småkager og donuts.”

Hun fortalte desuden, at hun havde svært ved at tro, at det virkelig kunne være rigtigt først.

“Da jeg fandt ud af det, tænkte jeg først, at det ikke kunne være sandt. Jeg var sådan ‘det kan ikke passe, vel?’,” fortalte hun.

“… Og så var det nærmest sådan, at du ikke ville blive FOR glad, for det er gode nyheder, men du… vil se, om alt går som det skal først. Og jeg er så glad for, at vi nu er så langt henne, og jeg kan fejre det med alle.”

Kæmpe, kæmpe tillykke!

 

 

Kilde: E! News

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide