[single_post_category_name]

Sådan får du et naturligt og ungt udseende med Juvéderm filler

Dette indhold er sponsoreret 

Ingen kan løbe fra, at man bliver ældre. Med motion, sund kost og en positiv tilgang til livet, kan man holde sig frisk og ungdommelig langt op i livet, og på den måde kan aldringsprocesserne forsinkes. Dog kan de ikke stoppes helt, og mange ser de første alderstegn i form af rynker. Med alderen mister huden nemlig noget elasticitet og fylde, hvilket gør at huden bliver tyndere og rynkerne træder frem. Nogle kan godt lide, at livet kan ses i ansigtet. Andre bryder sig ikke om den ændring.

LÆS OGSÅ: Hvornår er der behov for en øjenlågsoperation?

Hvis du føler dig yngre end du ser ud, kan Juvéderm filler hjælpe dig med at få et udseende, der genkalder den samme ungdommelighed i dit ydre, som du har i dit indre.

Hvad er Juvéderm filler?

Juvéderm filler er en ikke-permanent filler, der består af en gel på 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der binder væske, og som allerede findes naturligt i hudens bindevæv. Det er dog et stof, der nedbrydes med alderen, og derfor kan et boost af hyaluronsyre hjælpe huden med at genoprette den fugtighed og smidighed, som huden havde i de unge dage. Ligesom hudens hyaluronsyre nedbrydes med tiden, vil filleren også blive nedbrudt og udskilt med tiden. Filleren er ikke-permanent, men holder op til 2 år. Med Juvéderm filler kan du altså vente med at omfavne dine alderstegn, til du er klar til det.

Få friskheden tilbage

Filler giver volumen tilbage der, hvor din hud har tabt sin fylde, for eksempel ved læber, kindben, kæbelinje eller hagen. Det kan også glatte rynkerne ud – eksempelvis bekymringsrynken i panden eller de fine linjer ved øjnene. Behandlingen kan også fjerne dybe, mørke rander under øjnene, der får dig til at se træt ud. Filleren fylder den indsunkne rande op, så området bliver jævnt og glat, og på den måde forsvinder de mørke aftegninger også. Du kan dermed få et friskere og yngre udseende med filler, alt sammen på en naturlig og balanceret måde.

Et ansigt i balance

Med fillers kan du genskabe dine ideelle proportioner i ansigtet, så du får et ansigt i balance. Fillers kan nemlig anvendes både til konturering og forstørrelse af læberne. Har du nogle skævheder i ansigtet, eksempelvis efter en brækket næse, kan filleren også bruges til at korrigere disse. Denne behandling kan altså håndtere en lang række æstetiske korrektioner, lige fra udglatning af rynker og ansigtsløft til konturering og retning af skævheder. Med den store ekspertise, de danske kosmetiske klinikker har i dag, og med det store fokus på naturlige proportioner, foregår det hele under trygge rammer og med al den nødvendige rådgivning.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide