Zac Efron: Klar på en High School Musical-reunion

Hvis du var typen, der havde hede drømme om Troy Bolton tilbage i 2006, da High School Musical var på stort set alle teenage-pigers læber, så går denne nyhed ud til dig! 

LÆS OGSÅ: 5 serier, du skal binge lige nu

Der var ellers drama og sure miner tilbage i 2020, da Zac Efron ikke deltog i den digitale pandemi-reunion med resten af crewet fra de populære Disney-film, men nu har Zac Efron afsløret overfor E! News, at han til enhver tid er klar på endnu en High School Musical-film. Zac Efron slog for alvor igennem som high school-eleven Troy Bolton, der skulle vælge mellem basketball og musical, tilbage i 2006. I henholdsvis 2007 og 2008 havde efterfølgerne High School Musical 2 og 3 premiere. Filmene blev så populære, at den sidste havde premiere i biografen og indtjente næsten 253 millioner dollars verden over.

“Selvfølgelig, selvfølgelig!” sagde Zac Efron, da han blev spurgt, om han kunne finde på at spille Troy Bolton i en ny High School Musical-film. “Jeg mener, at få muligheden for på en eller anden måde at gå tilbage og arbejde med det team ville være så fantastisk. Mit hjerte er der stadig. Det ville være fantastisk. Jeg håber, det sker,” fortsatte han.

Hvis du vil se en mere aktuel Zac Efron lige nu, så har gyserfilmen “Firestarter” amerikansk premiere i dag, hvor han er på rollelisten sammen med Ryan Kiera Armstrong og Sydney Lemmon.

Hvornår filmen får premiere i Danmark er endnu ukendt.

 

Kilde: Variety

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være