[single_post_category_name]

Britney fik sin prins: Det ved vi om brylluppet

Måske ved du det allerede, måske er det gået din næse forbi, men den 9. juni blev Britney Spears gift med sin kæreste gennem seks år, Sam Asghari. Nedenfor kan du læse alt, hvad vi ved om det stjernespækkede bryllup.

LÆS OGSÅ: Britney Spears deler trist nyhed: Har mistet barnet

Lokation
Efter at Britney og Sam blev forlovet i september 2021, har de været i fuld gang med planlægningen af deres bryllup, og til at hjælpe med planlægningen havde de hyret event-planlæggeren Jeffrey Best fra firmaet Best Event. “Vi ville gerne gøre det til et intimt og smukt øjeblik med vores familie og venner,” udtaler Britney Spears til Vogue. Brylluppet blev afholdt i parrets hjem, som havde fået en eventyrlig makeover af blomsterdekoratør Marks Garden, og ifølge Britney havde de et ønske om varme, feminine farver som hvid, creme og guld og en masse forskellige toner af pink.

Look

“Jeg var så glad og beæret over at blive spurgt om jeg ville designe Britneys brude-makeup!”, fortæller Charlotte Tilbury til Vogue. “Briney er et af vor tids ikoner, som har inspireret os alle med sit humør og sin positive energi. Hun er sådan en naturlig skønhed og har de mest hypnotiserende, store, brune øjne.” Det var Charlotte Tilburys niece, Sofia Tilbury, der var tilstede på dagen til at kreere Charlottes look på Britney.

Britneys smykker var alle fra stjerne-juveleren Stephanie Gottlieb, som også stod bag parrets vielsesringe.

Gæster

Ceremonien tog 10 minutter og Britney fulgte sig selv op ad gulvet til “Can’t Help But Falling In Love With You” af Elvis Presley. Gæstelisten bestod bl.a. af Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton, Kathy Hilton, will.i.am, Ansel Elgort og Donatella Versace.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

Hverken Britneys far, mor, søster eller hendes to sønner deltog i brylluppet. Drengenes far, Kevin Federline, har dog været ude med en officiel udmelding om, at sønnerne ønsker alt det bedste for deres mor og hendes nye mand. Britneys mor har ligeledes kommenteret under Britneys Instagram-billede fra brylluppet:

“Du ser strålende ud og så glad! Din bryllup er et ‘Drømme’ bryllup! Og ved at holde det i dit hjem, gør det så sentimentalt og specielt. Jeg er såååå glad på dine vegne! Elsker dig!”

Ubudne gæster
Brylluppet foregik ikke uden drama, da man var nødt til at tilkalde politiet, efter at Britneys eks, Jason Alexander, som hun kortvarigt var gift med i 2004, brød ind til festen. Han blev efterfølgende arresteret for ulovlig indtrængen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide