Test: De bedste mascaraer ever

bedste mascara

Indeholder reklamelinks

Hvis der er noget, vi aldrig bliver trætte af at teste, så er det mascara. I jagten på lange, forførende Bambi-vipper har vi efterhånden testet MANGE af slagsen, og selvom vi nok aldrig stopper helt med at teste, så får du her en oversigt over de bedste mascaraer, som vi altid vender tilbage til.

LÆS OGSÅ: Hvad er lash lift og kan alle få det?

Den plejende

Supra Volume Mascaraen fra Clarins forener både makeup og hudpleje i én. For mascaraen giver ikke bare lange, buede vipper, den plejer samtidig dine vipper takket være volume boosting complex, der styrker og beskytter dine vipper. Den er desuden parfumefri og klumper ikke.

KØB DEN HER

Den ikoniske

Noget af det eneste, vi nok nogensinde kommer til at have tilfælles med Khloé Kardashian er forkærligheden for Lancômes ikoniske Hypnôse mascara. Den giver skræddersyet volume efter, hvor mange lag der påføres. Desuden indeholder den Provitamin B5, som plejer vipperne, mens du har den på. Hypnotiserende dådyrøjne – ja tak!

KØB DEN HER

Den længdegivende

Denne Unlocked Instant Extensions Mascara fra det luksuriøse mærke HOURGLASS giver både definition og et løft til vipperne. Oplever du ofte, at din mascara drysser eller smitter af på huden omkring øjnene, er det her din go-to. Til trods for, at det er en mascara, der giver et holdbart resultat, behøver du ikke andet end varmt vand til at fjerne den med. Den er desuden vegansk.  er en mascara, der giver mere definition, forlænger vipperne og giver et direkte løft.

KØB DEN HER

Den danske

Denne mascara fra det danske brand Lavinde har vundet en Beauty Award og er certificeret af Asthma Allergy Nordic, så sarte øjne også kan få volumiøse, buede vipper. Mascaraen indeholder desuden biotinoylkompleks – et serum, som hjælper med at give dig længere og mere fyldige vipper og arganolie, Vitamin E og Biotinoyl, der hjælper med at styrke og pleje vipperne ved at tilføre ekstra vitaminer og mineraler.

KØB DEN HER

Den budgetvenlige

En all time legend, er denne mascara fra Maybelline, der nok har været at finde i de flestes makeup-pung før eller siden. Det er en mascara, der giver masser af fylde, ingen klumper og ingen klatter til en rigtig god pris.

KØB DEN HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være