[single_post_category_name]

Kendall Jenner single: Det gik der galt

Efter to års forhold har Kendall Jenner og Devin Booker valgt at gå hver til sit. 

LÆS OGSÅ: Den her ting skal du være opmærksom på, når du dater

Her gik vi og troede, at næste skridt i Kendall Jenner og Devin Bookers forhold var forlovelse og måske familieforøgelse, efter Kendall har sagt, at hun ofte bliver ramt af baby fever i familiens populære tv-show ‘The Kardashians’. Men noget tyder på, at det ikke sker lige foreløbig. I hvert fald bekræfter flere medier, at den populære supermodel nu er blevet single.

Ifølge en kilde tæt på parret, skyldes bruddet udfordringer i parforholdet, som ramte dem, da de kom hjem fra storesøster Kourtneys bryllup med Travis Barker, som blev afholdt i Italien. Det skriver E! News.

“De havde en rigtig dejlig tid sammen i Italien,” forklarer kilden, “Men så snart de kom tilbage, begyndte de at føle, at de ikke var samme sted i livet og det gik op for dem, at de havde forskellige måder at leve på. Kendall fortalte Devin, at hun havde brug for plads og tid hver for sig.”

På trods af bruddet er parret dog stadig gode venner. “De har været i kontakt og holder af hinanden,” uddyber kilden. “De håber begge, at finde ud af det på sigt, men lige nu har de slået op.”

Parret begyndte officielt at date i juni 2020, og selvom de generelt var private omkring deres forhold, har Kendall delt opslag om kæresten ved særlige begivenheder, som fx. Valentinsdag sidste februar

 

 

Kilde: E! News

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide