[single_post_category_name]

Khloé åbner op: Sådan fik hun nyheden om Tristans faderskabssag

Mens Khloé Kardashian uvidende drømte om en lykkelig fremtid med faderen til sin datter, gjorde Tristan Thompson en anden kvinde gravid. Nu åbner Khloé op omkring, hvordan hun fik nyheden.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston overrasker fans i 20 år gammel kjole

Khloé Kardashian bliver ved med at dele flere detaljer om sit brud med basketball-spilleren Tristan Thompson i reality-familiens nye show ‘The Kardashians’, og i finaleafsnittet af serien, finder vi ud af, hvordan Khloé modtager beskeden om, at Tristan har gjort en anden kvinde gravid.

“Jeg finder ud af, hvad Tristan har gjort sammen med resten af verden. Det ideelle havde været, hvis han slet ikke havde gjort det, men når nu han vælger at gøre det, og samtidig ikke giver mig f*cking heads up om det, før resten af verden får det at vide? Det er endnu et slag i mit ansigt,” fortæller Khloé. “Det er ydmygende. Jeg er flov,” uddyber hun.

Mens der vises et klip, hvor parret leger med deres fælles datter, 4-årige True, siger Khloé, “Jeg genspiller alle begivenheder, hver gestus, hver rejse, hver date, hvad som helst. Alt var  en løgn.” Mens hun refererer til Tristans tidligere affærer, forklarer hun, at “Når det her sker for dig et par gange, bliver du til sidst nærmest immun over for det, hvilket er virkelig trist.”

Senere bliver det afsløret, at Tristan havde forslået, at de skulle købe Khloés hus sammen, men her havde Khloé ment, at det var noget, hun havde brug for at gøre alene. Dog var der planer om, at Tristan skulle flytte ind i huset, da parret stadig var sammen. “Det var meningen, at det her hus skulle være vores hus, hvor vi skulle have vores familie sammen,” fortæller Khloé, mens man ser, at hun pakker Tristans tøj sammen. “Det er virkelig skuffende, og det er hjerteknusende,” fortsætter hun, “Jeg ville virkelig gerne tro på, at Tristan kunne ændre sig. Jeg ville så gerne stole på ham og tro på, at True og jeg var værd at ændre sig for, men sådan er livet. Tingene går ikke altid, som man håber og planlægger.”

Moderen til Tristans søn er den personlige træner, Maralee Nichols, som fødte parrets søn i december 2021. Til at starte med nægtede Tristan at være faderen til barnet, men en faderskabstest beviste det modsatte. Efterfølgende delte Tristan en Instagram-story, hvor han skrev: “I dag bekræftede en faderskabstest, at er faderen til Maralee Nichols barn. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Nu hvor det er blevet slået fast, at jeg er faderen, ser jeg frem til, at vi opfostre min søn sammen.”

Khloé og Tristan datede on/off fra 2016 til 2021, og er ikke længere sammen. Denne gang er Khloé helt sikker på, at løbet er kørt. “En skønne dag vil jeg få det eventyr, jeg drømmer om,” fortæller hun i showet, “Jeg har haft en del skuffelser, når det kommer til Tristan, og nu vil jeg bare gerne beskytte mig selv. Du kan ikke selv gøre, at folk behandler dig godt, men du har magten til at bestemme, hvornår du ikke vil lade folk gøre dig ondt mere. Nok er nok,” slutter hun.

 

 

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide